Ako prvé chcem povedať, že som už hľadala vo fóre podobnú tému, nenašla som ...
Hľadám nejaké fakt kvalitné slúchadlá, ktorých cena by bola okolo tých 20 € ... podľa sumy neočakávam veľa, ale vedel by niekto nejaký konkrétny typ na štýl "
a typ sluchadiel? teda ja konkretne sa nevyznam, ale pomoze to, ked chces poradit
co sa tyka mna, ja pouzivam len stuple a momentalne som si uz druhy raz kupila sennheiser cx 175, zvuk super, len sa kazia, ale keby sa mi nerozpadli, tak by som to isla vybavit reklamaciou ale rozpadli sa preto, lebo sa mi zahakli o krik a odtrhli sa, cize to nie je nejako chyba sluchatok
Sonny konkretne MDR-EX50LP su uzasnee..ja ich mam objednala som si ich z www.alza.sk a su tam za 15 eur...oplatia sA...super cena za kvalitny zvuk v sluchadlach...basy aj hlasitost je super a to uz je co povedat ked mne sa tak lubia.potrpim si nA kvalitu a tu aj mam.takze nevahaj
počuj ...ja som mal od kamoša také veľké smiešne od značky Technika....bol som v KE v tom obchode s Apple vecmi a tie ich za 120 € hrali oveľa horšie...niekedy sú aj lacné veľmi dobré...resp. aspoň u slúchadiel je tá možnosť
@modrookychlapcek to, ze hrali "horsie" moze byt sposobene najskor tym, ze verne reprodukovali hudbu tak, ako bola nahrata, takze to nemusi byt horsie ale skutocne, pricom tie tvoje predosle mohli skreslovat
určite KOSS porta pro.. ja ich mám už bárs 4 mesiace a žiaden problém.. ešte mám aj zapnutý bass booster a veselo si počúvam to čo ty, zvuk je skvelý avšak občas mi pri výškach zašumí ale nie je to pravidelne čiže ako negatívum by som to nevidela..
Mal som » www.alza.sk/pioneer-se-m390... hrali vynikajúco, citlivo, detailne a aj bassy, ale po cca roku a pol sa zlomilo uchytenie jedného slúchadla (namáhaná súčiastka bola z plastu). Teraz hladám náhradu v cenovej kategórii 50-100€ a neviem si vybrať.
Ahooj ja mam podobnú dilemu..... Ale hľadam nahlavne sluchadla na počuvanie elektro a dupstet hudby a maju kvalitny zvuk a hlavne basy....už som pozrela milion recenzii a neviem sa rozhodnuť.... Cena moc nerozhoduje....
Ďakujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
co sa tyka mna, ja pouzivam len stuple a momentalne som si uz druhy raz kupila sennheiser cx 175, zvuk super, len sa kazia, ale keby sa mi nerozpadli, tak by som to isla vybavit reklamaciou ale rozpadli sa preto, lebo sa mi zahakli o krik a odtrhli sa, cize to nie je nejako chyba sluchatok
aké slúchadlá? štuple / na uši, s káblom / bez, na doma alebo prenosné? (menší prehlad si môžeš urobiť napr tu » www.alza.sk/sluchadla/18843... )
» sluchadla.heureka.sk/f:1576:1779,198...
Tuto v linku sú slúchadlá spoľahlivých značiek s cenou do 30 eur ...
» i.alz.sk/ImgW.ashx?fd=f1...
Ďakujem