Nedávno som si zobral smart hodinky do plaveckého bazéna. Ja som čakal že budú vodotesné ale čo čert nechcel zhruba po týždni sa pokazili. Niečo vo vnútri prasklo vyzerá to tak že asi do nich prenikla voda následkom čoho asi explodoval nejaký kondík. Hodinky fungujú ale displej je polofunkčný. Takže chcem kúpiť nejaké nové.
Požiadavky:
- Okrúhly ciferník aspoň 45mm - priemer (mužská veľkosť) ak by malviac tak o to lepšie a samozrejme elegantný vzhľad
- aby som si ich mohol dať aj k saku takže určite nie plastový náramok (alebo ak je plastový tak musí byť možnosť dokúpiť iný)
- Vodotesnosť aspon 50 m - vodotesnosť pre mňa znamená že s nimi môžem plávať aj sa potápať. Nie že sa s nimi môžem len osprchovať alebo okúpať doma vo vani.
- GPS
- NFC Platby - aby som nemusel nosiť kartu - alebo vyťahovať mobil
- Výdrž aspoň 3 - 4 dni
- Bežné športové a zdravotné funkcie (beh, bicyklovanie, plávanie, krokomer, tep spánok atď)
- Možnosť ovládať nimi Andoid fón
- Notifikácie z fónu
- Displej asi AMOLED (možno aj iný ale preferujem AMOLED) aby bol dobre čitateľný.
- Hodinky musia byť naozaj smart musia obsahovať Andoid a aj nejaký store na inštalovanie appiek
- Wifi, bluetooth atď
- Cena od 200 - 300 euro (lacnejšie nechcem lebo také za veľa stáť nebudú a drahšie tiež nie, lebo ma neživí mamina a vážim si peniaze takže za hodinky viac nedám ledaže by boli zo zlata)
@efyks spĺňajú požiadavky? Majú kockatý ciferník. Sú maličké. A k saku by to vyzeralo ako pesť na oko. Okrem toho ja používam android a obávam sa že s ním by si moc nerozumeli.
@Wewo a ktorý model? Majú aj nejaké mínusy? A ako sú na tom s výdržou ako často ich nabíjaš? Lebo samsung veci sú technicky vždy veľmi popredu pred ostatnými výrobcami akurát sú známe slabou výdržou a tiež napr telefón sa mi dosť prehrieva čo som pri iných výrobcoch zatiaľ nezažil. Dneska som sa zobudil samsung telefón ležal pod paplónom a bol horúci jak žehlička.
@Martin093 vpodstate podľa parametrov mi vyšiel rovnaký výber buď garminy alebo samsungy ale akú majú výdrž? a ako je to s čitateľnosťou displeja na slnku? A aké sú ich nevýhody?
@xxar3s ked ich zoberies do finskej sauny potom do bazena, nasledne do jacuzzi a opakusej to 4 dni zasebou tak ti chemikálie a soli rozozeru nabujacie kontakty.....mna trochu stvali aktualizacie ale inak som vol dost spokojny
@martin093 ak ti len trsoku zoxidovali kontakty tak staci zobrat noznicky na nechty alebo klinec a koncom to trosku vyscistit a budu ako nove. Ale aspon vidim ze vydrzia toho dost lebo do sauny by som takuto elektroniku urcite nebral s tym asi nepocita ani vyrobca.
@efyks ked mas v pici moje poziadavky a napriek tomu mi odporucas nieco co nechcem tak potom bud vlastnis akcie Apple, alebo pracujes na ich marektingovom oddeleni - toto je uz horsie ako podomovi obchodnici.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Požiadavky:
- Okrúhly ciferník aspoň 45mm - priemer (mužská veľkosť) ak by malviac tak o to lepšie a samozrejme elegantný vzhľad
- aby som si ich mohol dať aj k saku takže určite nie plastový náramok (alebo ak je plastový tak musí byť možnosť dokúpiť iný)
- Vodotesnosť aspon 50 m - vodotesnosť pre mňa znamená že s nimi môžem plávať aj sa potápať. Nie že sa s nimi môžem len osprchovať alebo okúpať doma vo vani.
- GPS
- NFC Platby - aby som nemusel nosiť kartu - alebo vyťahovať mobil
- Výdrž aspoň 3 - 4 dni
- Bežné športové a zdravotné funkcie (beh, bicyklovanie, plávanie, krokomer, tep spánok atď)
- Možnosť ovládať nimi Andoid fón
- Notifikácie z fónu
- Displej asi AMOLED (možno aj iný ale preferujem AMOLED) aby bol dobre čitateľný.
- Hodinky musia byť naozaj smart musia obsahovať Andoid a aj nejaký store na inštalovanie appiek
- Wifi, bluetooth atď
- Cena od 200 - 300 euro (lacnejšie nechcem lebo také za veľa stáť nebudú a drahšie tiež nie, lebo ma neživí mamina a vážim si peniaze takže za hodinky viac nedám ledaže by boli zo zlata)
Aké hodinky by ste mi doporučili?
@Wewo a ktorý model? Majú aj nejaké mínusy? A ako sú na tom s výdržou ako často ich nabíjaš? Lebo samsung veci sú technicky vždy veľmi popredu pred ostatnými výrobcami akurát sú známe slabou výdržou a tiež napr telefón sa mi dosť prehrieva čo som pri iných výrobcoch zatiaľ nezažil. Dneska som sa zobudil samsung telefón ležal pod paplónom a bol horúci jak žehlička.
@Martin093 vpodstate podľa parametrov mi vyšiel rovnaký výber buď garminy alebo samsungy ale akú majú výdrž? a ako je to s čitateľnosťou displeja na slnku? A aké sú ich nevýhody?
A sú mrte