Uvedomili ste si niekedy,že ludia...ehm niektorí ludia sú strašné svine?!Tý zabijaci,tyrani,psychopati,zavislaci na drogách na sexe a alkohole.Tý úchyláci čo si fotia 12 ročne dievčata a chlapcou.Tý čo znasilnujú malé decká.Sú to brutálny psychpati,posadn
@majusniiq ked vravis o tom internete..vies media su nato aby prezentovali len taketo veci,to si ludia radsej precitaju ako to ze niekto zachranil niekoho... ale je to pravda toto sme my - ľudstvo...
ludia nikdy nie su len cierny a len biely, ale sivy...co ty vies kedy ti prepne a aj ty vyvrazdis svoju rodinu...a ani ti psychopati sa nerodia psychopatmi, robi to z nich ich rodina a okolie, mozno ho v detstve sikanovali, doma ho furt buzerovali...v novinach stale citame o nasili, lebo nas vsetkych fascinuju nestastia, senzacie, skandaly viac ako dobre spravy...nie sme ovela lepsi
nehadz vsetkych do jedneho vreca, nie kazdy co pride domov z prace sa potrebuje vyzurit na detoch.V kazdom pripade takych hajzlov co robia take zvrhlosti by som posadil do basy na velmi velmi dlho, nech si tiez uziju momenty, ked im nejaky nadrzany basista v sprche hodi mydlo na zem a prikaze mu ho zobrat. to si zasluzia!
@sablozubavevericka
to máš podla mňa pravdu. ja mám podobný názor a preto občas hovorím, že svine sme všetci. že zlí sme my - ľudia, my všetci. pretože hajzlom sa môže stať hocikto
sak toto je skur**ny svet uplne by sa malo secko zmenit cely system potom by sa zmenili aj ludia bolo by ovela menej vrazd samovrazd rasizmu atď. keby to tu bolo ako chcu ty z Zeitgestu ale fakt si to myslim a verim tomu ale nebude to tak bohuzial
ludia su svine, ja, vy, vsetci tu... uz len tym, ze nicime nas svet.. uz len to je svinstvo..a robi to kazdy bez vynimky... @majusniiq@15 si velmi zaslepena, ak to nevidis..
ale ak myslis len tie "psychopatizmy".. tak podla mna su skor svine ludia, ktori z inych ludi tych psychopatov urobia..ako pisala @14
a suhlasim aj s @18 ... ako napisal, ludia su zli.. a podla mna este horsi ako cela zivocisna risa
všetci sme svojim spôsobom zlí...každý z nás urobí v živote niečo zlé, čo ublíži tím "momentálne normálnym" .... ako sa spieva v jednej pesničke... ľudia vôbec nie sú zlí, len ľudstvo je príšerné...
Niekedy lepsie byt hajzel bezkrky a umret v 30tich na nasledky strelnych poraneni s tym ze som mal cely zivot na haku a uzil som si, ako do dochodku stale zgrlit na nieco co v konecnom dosledku ani nemusim mat. A robit cely zivot blbca druhym.
@0 to si až teraz na to prišla že ľudstvo je pridrbané? ...inak rada, bacha na gramatiku, nejaký psychopat by ťa mohol zabiť, lebo to zabíja očné buľvy
sorry, ale to posadnuti diablom...
no, zober to tak - ine je, ked je ten clovek chory, a ine, ked to robi s plnym vedomim... nechce sa mi to rozpisovat, bolo by to na dlho...
dobra tema...konecne...no na svete sa deje vela krutosti a veci ktore by sa nemali diat...nasilie nieje riesenie nicoho...tym sa akurat niekto vynervuje na niekom kto za to co sa mu stalo vobec nemoze a potom len zbytocne trpi alebo v tom horsom pripade nemoze ani trpiet lebo ho niekto zabije..je to strasne co sa uz deje v tomto svete
som závislá na sexe...kokos..som posadnutá diablom ....vrrr
kazdopadne..k teme...ako sa tu niekto vyjadril..je kopec peknych veci, ktore sa deju..ale ked postavis vedla seba dobru vec a zlu, kazdy si vsimne tu zlu...a zle veci maju vacsiu vahu....
deju sa okolo nas zverstva..ale je to o ludoch, tak prosím vás netahajte do toho diabla a hlavne to neospravedlnujte tym, ze to tak boh chcel...
myslíím ,že diabol týým nemáá nič spoločnééé ... ten kto máá zdravýý rozum takéé veci nerobíí, o je to na ludoch, ako sa spráávajúúú, a čo robia, ako skýým kedy... atd... stáále taký boli, súú aj budúú
A vsimli ste si kolko je ludi, ktori prirodzene robia veci, ktore by mali byt normalne? Pozdravia a rozlucia sa, pustia sadnut niekoho starsieho v MHD, daju prednost maminke s kociarom a pomozu jej cez schody, rychlejsie sa zohnu na zem po vypadnute peniaze aby ich mohli podat tomu, komu vypadli.
Potom su ludia, s uzasnymi kvalitami, ktori sa vzdaju vynikajucej manazerskej/pravnickej/sukromnej lekarskej/xxx prace a idu robit dobrovolnikov za minimalne odmeny. Ponuknu svoj talent a svoje kvality pre dobro veci a pomahaju s mladezou, robia terennych pracovnikov, pro bono pravnikov, v afrike ockuju deti, pomahaju stavat domy v azii po tajfunoch, robia verejne zbierky a kampane pre ne, angazuju sa v ekoaktivitach.
Potom su tu vedci, ktori vymyslaju lieky, nie pre zisk farmaceutickych spolocnosti ale preto, aby ludia s roznymi civilizacnymi chorobami znovu dostali sancu.
Su tu "obycajne" matky a otcovia, ktore celym srdcom lubia svoje deti a starostlivo ich vychovavaju. Su tu milujuce starsie sestry a ochranarski starsi bratia...
@cestovinka22 mysliet v prvom rade na seba je prirodzene
dolezite je nemysliet LEN na seba
a takych ludi je plno
a potom su vynimky, ktore myslia najskor na ostatnych, potom na seba
pliest sem vladu je uplne mimo, ja som hovorila o tej opacnej skupine ludi, naco spominat to, co bolo xkrat spomenute v predoslych prispevkoch
cela tato tema je plna nic nehovoriacich a nicneriesiacich fraz
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
» mangelcrusties.sk/index.php?menu=...
jasné dahmer...o ňom som videl film...blbina to bola
btw máš tam dosť chýb
A nechapem preco tam pletes Diabla, ked to je o ludoch a nie o nijakej nadprirodzenej ci ineej sily...
to máš podla mňa pravdu. ja mám podobný názor a preto občas hovorím, že svine sme všetci. že zlí sme my - ľudia, my všetci. pretože hajzlom sa môže stať hocikto
@majusniiq @15 si velmi zaslepena, ak to nevidis..
ale ak myslis len tie "psychopatizmy".. tak podla mna su skor svine ludia, ktori z inych ludi tych psychopatov urobia..ako pisala @14
a suhlasim aj s @18 ... ako napisal, ludia su zli.. a podla mna este horsi ako cela zivocisna risa
ja som ho kedysi videl...tuším ten chlap mal tie mŕtvoly v pivnici či nejak pod domom či tak nejak....
Hej a tí vrahovia a násilníci sú vlastne úplné neviniatka ...
no, zober to tak - ine je, ked je ten clovek chory, a ine, ked to robi s plnym vedomim... nechce sa mi to rozpisovat, bolo by to na dlho...
kazdopadne..k teme...ako sa tu niekto vyjadril..je kopec peknych veci, ktore sa deju..ale ked postavis vedla seba dobru vec a zlu, kazdy si vsimne tu zlu...a zle veci maju vacsiu vahu....
deju sa okolo nas zverstva..ale je to o ludoch, tak prosím vás netahajte do toho diabla a hlavne to neospravedlnujte tym, ze to tak boh chcel...
Potom su ludia, s uzasnymi kvalitami, ktori sa vzdaju vynikajucej manazerskej/pravnickej/sukromnej lekarskej/xxx prace a idu robit dobrovolnikov za minimalne odmeny. Ponuknu svoj talent a svoje kvality pre dobro veci a pomahaju s mladezou, robia terennych pracovnikov, pro bono pravnikov, v afrike ockuju deti, pomahaju stavat domy v azii po tajfunoch, robia verejne zbierky a kampane pre ne, angazuju sa v ekoaktivitach.
Potom su tu vedci, ktori vymyslaju lieky, nie pre zisk farmaceutickych spolocnosti ale preto, aby ludia s roznymi civilizacnymi chorobami znovu dostali sancu.
Su tu "obycajne" matky a otcovia, ktore celym srdcom lubia svoje deti a starostlivo ich vychovavaju. Su tu milujuce starsie sestry a ochranarski starsi bratia...
Kazda minca ma dve strany.
Ale aj ja som psychopat...
- zabudla si na našu milujúcu vládu, ktorá sa stará len o to, aby sa obyčajný človek mal dobre...
sebecký gén
- ja by som nešla do výskumáku, keby mi nedali niečo na oplátku - tiež budem chcieť mať deti, ktoré budem živiť a seba tiež... takže asi o tom
/myslím, že o tom vyšla aj kniha/
dolezite je nemysliet LEN na seba
a takych ludi je plno
a potom su vynimky, ktore myslia najskor na ostatnych, potom na seba
pliest sem vladu je uplne mimo, ja som hovorila o tej opacnej skupine ludi, naco spominat to, co bolo xkrat spomenute v predoslych prispevkoch
cela tato tema je plna nic nehovoriacich a nicneriesiacich fraz
poznám ľudí z každého "zrna", ale to čo si napísala ty, tak proste neznelo.. chápem, čo si napísala a viem už ako si to aj myslela.
a k tomu, že ti nevyhovuje táto téma, nie je potrebné sa vyjadrovať..