Dostala som taký skoro-mixér a tak chcem pár kombinácii poskúšať, ale nechcem moc experimentovať, lebo to sa mi zvyčajne nevyplatí
Aké kombinácie si robíte vy?
taaaaak dlho som is nerobila smoothie!!!! .O.O.O must have! oooo a mám domacu repu, uplne mega jablka a ešte dva banznz...yrobim!!!!! a ešte poslednu lzžičiku kokosaku! dikz! yajtra bude obeeeeeed .)
@overexcitedgirl uplne v pohode si predstav ze po vybrati mandli ludia nemaju moc na vyber a jedia kasovite jedlo xD ale ja nie som po vybere a tak mi to viac chuti
@12 aj ja som sa bala ale napr baby spenat s bananmi je uplne najlepsie smoothie pre mna ake existuje ma to zelenu farbu ale chuti to super, naozaj vyskusaj
normalny spenat som do mixera nedavala tak neviem, ale vareny ho zjest nedokazem preto som sama prekvapena, ze baby spenat mi naozaj chuti urcite vyskusaj, ja som kupovaval v Lidli a ani drahy nebol, v takom sacku
Ja si nerobím, ale mama ma kŕmi robí tie ,,Zelené smoothie", čiže tam napchá všetky šaláty, čo doma máme + cuketu + jablko + avokádo + banán extra chutné to neni, ale je to zdravé a dostanete do seba viac živín, ako keby ste to len chrúmali. Jeden pohár zeleného smoothie obsahuje hádam celú priehradku v chladničke vyhradenú pre zeleninu a šaláty. A toľko vecí by ste v nezmixovanom stave do seba nenapchali ani za celý týždeň
1. Pomaranc, jablko, citron, listy najcastejsie
2. Banan, kiwi, listy
3. Visne, banan , listy (+maliny, jahody, ribezle, melon = moja najoblubenejsia letna kombinacia)
4. Marhule, visne, listy si robim teraz zo zmrazenych letnych zasob
Listy = bud baby spenat alebo valerianka (polny salat) alebo insalatina ci jak sa to vola , tieto tri veci maju v lidli v takych sackoch a su chutovo uplne neutralne vobec to nepokazia narozdiel od takeho ladoveho salatu napr
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
samozrejme maso a ryza tepelne upravena
ale zatiaľ som si robila len černicové alebo banánovo-čučoriedkové
2. Banan, kiwi, listy
3. Visne, banan , listy (+maliny, jahody, ribezle, melon = moja najoblubenejsia letna kombinacia)
4. Marhule, visne, listy si robim teraz zo zmrazenych letnych zasob
Listy = bud baby spenat alebo valerianka (polny salat) alebo insalatina ci jak sa to vola , tieto tri veci maju v lidli v takych sackoch a su chutovo uplne neutralne vobec to nepokazia narozdiel od takeho ladoveho salatu napr