podla toho kedy...keď som mala za sebou nejakú ťažkú situáciu tak to bolo o vojnách a katastrofách (raz sa mi také nechutné sny snívali celý rok keď som sa dostávala z rozchodu)..vždy na konci sna ma chcelo voláke vymyslené zviera zabiť a na to som sa zobudila...keď mám pred sebou nejakú zložitú situáciu, tak sa mi sníva že som niekde strašne vysoko, neudržím stabilitu a padám dole...potom sa mi často sníva o zuboch, ale to už neviem čo znamená...ale v poslednej dobe (keď si odmyslím tento týždeň kedy sa mi nič nesníva sa mi snívalo o určitých troch osobách a je to divné, dúfam že už to prestalo nadobro
najčastejšie pomerne chaotický zlepenec všetkého možného, skôr niečo ako bežné dni, v známych prostrediach, len s absurdne a nelogicky pospájanými udalosťami a miestami (napriek tomu plynule), alebo zmenenými... často som v devínskej kde bývam, ale vyzerá celá úplne inak a neznámo a zároveň sa v nej vyznám, tak sa len prechádzam a skúmam ako vyzerá, potom sa niečo stane, s tým sa zmení prostredie, a tak... ale málokedy sú to také výrazné/významné udalosti, skôr tak v tom sne len pôsobia.
tak ja to doplnim.. najcastejsie sa mi sniva, ze sa milujem so svojou priatelkou, dnes sa mi snivalo, ze som sa dal tetovat..cca 10% povrchu tela.. no a tak furt dokola.. najcastejsie o priatelke...
uplne kktiny nezmyselne prisery behaju chuck noris ja nekde stojim padam kricim zrazu som na futbale a tak secko sa to miesa dokopy az sa zobudim a polku s toho si nepametam ale tak raz za rok sa mi sniva aj neco normalne
a eroticke si kde nechala? bud sa mi snivaju nocne mory, ktore sa opakuju (mam asi tri verzie , alebo nieco eroticke, alebo zlepenec veci - resp co mozog sa rozhodne pretriedit plus sem tam nieco vymyslene
ja si viem sama vytvarat sny cize sa mi sniva co chcem
ako-inak vacsinou sa mi sniva, ze som s priatelom alebo ze si len tak lietam kde chcem alebo ze mam nejaku nadprirodzenu schopnost ako bolo v Heroes ..
Keď mi je hrozne kôli nejakým veciam, tak sa mi sníva, že s ocinom sa niečo stalo. Buď to má dieru v hrudi, alebo nemá jednu ruku, nohu... To je otrasné. Potom, keď sa cítim previnilo, mám vo sne väčšinou mamu, a brata... Ale to sa strieda.. Najnovšie sa mi sníva niečo, čo neviem identifikovať, ale som si istá, že je to niečo, o čom som tesne pred spaním premýšľala..
Nedá sa označiť jedna možnosť... Každý večer sa mi sníva niečo úplne iné, buď sú to celkom zmyselné sny, niekedy až dosť reálne (pár krát sa mi už stalo, že sa mi v skutočnosti stalo to, čo sa mi snívalo), no poväčšine sa mi snívajú úplne hovadiny bez pointy, ale v pohode Ráno keď vstanem a si na to spomeniem, tak sa na tom aj zasmejem. Často sa mi stáva, že viem, že sa mi niečo zaujímavé snívalo, no za nič si neviem spomenúť čo to bolo...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
ako-inak vacsinou sa mi sniva, ze som s priatelom alebo ze si len tak lietam kde chcem alebo ze mam nejaku nadprirodzenu schopnost ako bolo v Heroes ..
Ale mám aj pekné aj keď v poslednej dobe sa mi nesníva vobec
Takže to mám pestré no