mne sa snivaju nelogické hovadiny.... logiku majú len počas toho ako snívam, vtedy rozumiem prečo všetky šálky majú farbu čísla tri... akonáhle sa zobudím tak mi to už zmysel nedáva ale musím povedať že moje sny sú zaujímavé...
a zlý sen sa mi sníval naposledy asi pred 10 rokmi... ako zlý sen hodnotím sen po ktorom sa zobudím trhnutím, srdce mi ide vyskočiť z hrude, pripadne sa bojim zaspať... ale akonáhle sa mi vo sne zjaví nejaká temná postava tak sa ma zmocní ten prekrásny pocit šialenstva a tej postave prijebem ako sa mi to už pár krát stalo a potom všetko je v poriadku...
včera som zabíjal zombíkov. A čo vám poviem, vo filmoch im to ide o mnoho ľahšie(pritom už ani neviem kedy som naposledy pozeral niečo so zombíkmi )
Ale inak veľmi často sa mi sníva, že mi vypadávajú zuby alebo, že si ich sám trhám ale netuším ani vo sne kvôli čomu, len mám taký "pocit", že si ich musím vytrhať A tieto sny sú vždy tie čo mi aj zostajú v pamäti. Chuť krvi, praskanie jak si ich vyťahujem... Čo to môže znamenať(zuby mám v poriadku, nehnijú atď.. )? :/
Tak po dnešku sa mi bude snívať už iba s @paulieevans silou mocou sa chcela predomnou zviditeľniť aby som si ju všimol a fakt sa jej to podarilo ale aj tak si ťa nezoberem. Prepáč ale máš smolu, také ako ty ja nemusím môžeme ostať maximálne kamaráti
priznavam, ze moje sny su katastrofalne, doslova nocne mory a nicia ma...preto sa snazim nespat a beriem lieky na bezsenny spanok, avsak nie vzdy to zaberie
@derimax3 Ty sa chlapče prosím ťa rýchlo vspamätaj a choď už označovať do každého fóra niekoho iného. 7 tagnutí som si od teba našla a ja sa ti snažím votrieť do priazne lebo som si dala jeden status, ktorý bol síce v ten moment mierený na teba, ale okrem teba sa tu za posledný mesiac prestriedalo asi 8 podobných ľudí čo to tu zaspamovali xy rovnakými fotkami a áno vadí mi to, lebo toto je sociálna sieť ako každá iná a poznám tu tých ľudí a nepotrebujem kukať na 50 fotiek tvojich mačiek ak ťa nepoznám.
Nebudem sa vyjadrovať všade k tebe tak to rýchlo zhrniem tu. Nie, tvoje tehličky ti skutočne nezávidím a ani ich nepotrebujem vidieť, áno - som buchtička a vôbec mi neprekáža ak mi to nejaký idiot ako ty pripomenie, ja mám doma totiž zrkadlá a vidím sa v nich a som spoko. Nie nechcem ťa a nechcem sa ti votrieť do priazne - mám snúbenca, ktorý sa nefotí jak retard a neprejavuje jak imbecil. A nie, nie som BIRDZ celebrita, tiež som sem prišla po roku. Aktívne sem chodím od tohto januára, ale rozhodne moja prvá vec čo som urobila na B nebola, že som sem hodila 50 rovnakých fotiek. Áno, možno ma tu ľudia už poznajú, ale pri mojich 7 odoboretaľoch rozhodne nie som "CELEBRITA" A ak si myslíš, že sa zviditeľníš na tom, že ma budeš urážať, odporúčam ti niekoho viac populárnejšieho Ja sa na tebe akurát tak dobre zasmejem, zablokujem si ťa, nech ma nenervuješ tvojimi randomly komentármi na moju osobu a to je tak všetko. Čau.
A k téme. Iba asi pred dvomi rokmi som sa dozvedela, že existuje niečo ako čierno-biele sny. A nikdy som si neuvedomila, že akú farebnosť má môj sen, až na jeden krát kedy bol fakt krásne farebný a žiarivý, ale predpokladám, že sa mi sníva farebne. A väčšinou sa mi snívajú kraviny, ak by som ráno nebola lenivá, zapisovala by som si to a raz by z toho vyšla kniha na pobavenie... Ale mávam aj veľmi desivé sny a spánkové paralýzy a to nie je nič moc. Ak by som to percentuálne mala rozdeliť 35% snov je fakt škaredých a desivých, 35% je extra divných a O.o 20% sexuálnych a zvyšných 10% iba pekných....
No raz sa mi snívalo že som mal P90 s tlmičom, bol som v New Yorku v zasneženej tmavej uličke, a vchádzal som do nejakej drogovej skrýše kde sú samí zločinci. A začali strieľať, skryl som sa za rohom a potichu som ich obehol dookola cez tmavé ošarpané miestnosti a zboku ich postrieľal... A potom ešte ďalších a ďalších.
A celkom som si to užil, zábavné to bolo. No potom som zamýšľal že by som mal ísť na psychiatriu lebo fakt neviem ako môj rozum toto generuje.
Odvtedy si zapisujem všetky sny, a teda pekná divočina to niekedy je. Ale na psychiatriu kvôli snom chodiť nebudem.
Nočné mory nikdy nemám, aspoň teda z každého sna mám neutrálny až dobrý sen. Hoci verím že keby sa niektoré z mojich snov snívalo iným ľuďom, vnímali by ich hrozne.
totálne tripy ale také fakt že sťaby to ani sen nebol že ma uniesli do dubaja napr. a chcú ma predať na trhu s bielym mäsom, alebo že šoférujem domov a zrazu sa cesta zúži iba na jeden pruh (opačný) a ja sa vraciam na dáke polia za Nitrou a tam sa otáčam a snažím sa napojiť na smer BB, alebo s kurzom angliny kde som chodila asi pred 8 rokmi...ale to mám z tých liekov
zhodou okolnosti sa mi dnes snivalo po velmi dlhej dobe ze som mal sex, moj mozog si tie pocity este pamata a v sne to bolo velmi zive (a prijemne samozrejme) no teraz som sa zobudil a pamatam si uz iba utrzky a z pocitov skoro nic :/
Prednaposledy sa mi snívalo, že som bol v miestnosti s viacerými ľuďmi. Moje zámery boli najprv čisté, ale potom sa vo mne ozval nejaký útočný inštinkt, skúsil som na nich vyceriť zuby. A oni ma odzrkadlili, dravecky sa na mňa oborili s rovnakým vycerením a začali sa po mne sápať. Na to som sa prebudil.
Naposledy si pamätám sen, v ktorom som platil za nejaký veľký nákup kartou, a ako som išiel zadať pin, pani predavačka mi nadiktovala nejaké úplne iné štvorčíslie a on prešiel. A vôbec mi to neprišlo divné, dokonca som sa tešil.
@paulieevans Dobre laska ved si ma blokni, ale nabuduce sa pozri kto koho začal prve urážať. Veď ty to mas v hlavičke trošku popletene, viem, autizmus je tažka choroba. A nepresvečiš ma o opaku, viem že to všetko robiš iba preto lebo sa ti páčim ale mať ma nemôžeš A inak veď každý sme iný. Ja som si dal fotky do mojho profilu, spravil som si fotoalbum, nerobil som si ho preto aby som zaspamoval nastenku, šipkova ruženka už sa zobuď. Veď tu si môže dať kto chce, čo chce a to že admin nedomyslel tu stránku nieje moj problem. Dal mi možnost spraviť si fotoalbum tak som si ho spravil, vložil som tam 20 fotiek naraz, nevkladal som ich tam po jednej. A zviditeľniť sa tu chceš ty. Ten spam sa mohol kluďne odignorovať, tisíc luďí to tak aj spravilo, lebo ja zato nemožem že to tam vyskakujé všetko po jednom tak nechápem prečo nejaká princezna ako ty ma na ukor druhých, ktorých ohovára poza ich chrbát, robiť reputáciu. Načo si do dávala ako verejný? Lebo si chcela hviezdičky. Zdalo sa ti to dobrá príležitosť ako zo seba spraviť múdru, tým že ohováraš človeka vo svojom príspevku, ktorý zato ani nemôže, že to tu tak je nastavené proste si chcel iba urobiť svoj album. A druhá vec. 20 fotiek nieje až tak veľa, že by ti to malo liesť na nervy. Bolo to v priebehu piatich minút. Poradím ti používaj take kolečko na myške, ono to ma funkciu rolovať nástenku a pekne s ním behom piatich sekúnd prejdeš vsetkych 20 fotiek . Nespamoval som to tu mojími fotkami 3 dni vkusem, že si tu nemohla ani pozerať ine príspevky. 20 fotiek nieje až tak veľa. Keď si taká aj v normálnom živote a správaš ukazuješ sa tak ako tu, tak neviem či toho svojho dokonalého frajera neomrziš. Mysliš si, že si zjedla múdrosť sveta... Ja si dávam na bird fotky. Možno pre teba su to trápne fotky, ale pre mňa sú tak isto trápne také statusi ako si dávaš ty, ale keby si tam nezhadzovala moju osobu tak by som ti na nich nereagoval. Nečakaj že ty princezná budeš celý život urážať ale budeš čakať, že tebe sa to nevráti. A keď sa ti to vráti tak to zober spokorou, lebo ten kto začal urážať si ty. Ja som nemal chuť ťa označovať v príspevkoch, ale prosím ťa neurážaj sa za všetko a nesnáž sa zviditeľniť za každú cenu. A nevrav mi že si to nechcela robiť, nabudúce keď niekoho ohováraš tak si to napíš do dennička ktorý nikto nečíta, lebo keď to budeš robiť na verejnosti tak sa nečuduj, keď prídu nasledky... A to že si buchtička, nemusíš brať hneď osobne a hneď si myslieť, že sa niekto z teba smeje. Nikdy som sa nesmial nikomu kvoli tomu jak vyzerá a teba som ani nevidel iba na tej maličkej profilovej fotke. Neviem prečo si tak psychický labilná, že si hneď reagovala na moje telo. Ja som tam nikde nenapísal "pozerajte na mňa jaké mam tehličky zo spodu odfotene!" nikomu som sa neprosil, tak sa potom nečuduj, že to od teba viznie ako závisť, keď nereaguješ na fotky tisíciek uživateľov ale keď si pridám fotku ja tak ma začneš zosmiešnovať vo verejnom príspevku. Mala by si sa trošku zamyslieť čo sposobuješ a prečo sa k tebe ľudia takto správaju, a nehádzať špinu iba na druhých. Presne toto ako si povedala, že ty si sa pozerala do zrkadla. A celý tvoj život je také zrkadlo, kde vidíš iba seba a keď je niečo zle tak zato može určite druhý a všetci naookolo len nie ja, lebo ja som Arabela.
@paulieevans prepac mi. Chcem sa tu ospravedlniť že som takto reagoval. Nechcem mať tú nepriateľov. Bol som vzťahovacny a nemal som sa takto urazit. Viem že ti neslo o to má urazit a fakt ma to úprimne mrzí že som sa správal k tebe ako chrapun. Nabudúce si ti radšej premyslim predtým ako niečo napíšem. Fakt ešte raz veľké prepac dúfam že ti mozme chodiť za hlavu :/
neposledy sa mi sníval zlý sen, že som padala z niekadial hodne vysoka, už padám a centimeter nad zemou sa zobudím. Najlepšie sú tie sny, ktoré si viem ovlivniť. Sú tak raz za polroka, je to úplne popiči. Väčšinou vtedy skáčem z okien alebo idem za človekom ktorého si vymyslím (dokonalého) a dám mu pusu. Mám to presne tak ako @3 , sen sa mi zdá normálny, zobudím sa a že watafak? Milujem tie sny, keď zaspíte pri telke, zvuk ide z filmu ale obraz ide váš. Minule pri TBBT
mne sa napríklad snívajú reálne a farebné sny, občas musím počas dňa rozmýšľať, či sa mi to či ono len snívalo alebo to bolo ozaj výnimočne, keď je niečo veľmi zle, si viem uvedomiť, že sa mi sníva a začnem si ho ovplyvňovať, avšak nerobím to rada, mám radšej, keď sny prebiehajú samovoľne
@Paulieevans spánkovú paralýzu som už tiež zažila... kamoška mi rozprávala o svojich, že je to strašné, tak som si k tomu poštudovala veci a chcela silou mocou zažiť tiež, nech viem na vlastnej koži, čo to je... aj sa mi to splnilo, ale asi kvôli tomu, že som vedela, čo sa mi deje, to bolo práveže celkom v pohodičke u teba to funguje ako, keď to mávaš opakovane?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
a zlý sen sa mi sníval naposledy asi pred 10 rokmi... ako zlý sen hodnotím sen po ktorom sa zobudím trhnutím, srdce mi ide vyskočiť z hrude, pripadne sa bojim zaspať... ale akonáhle sa mi vo sne zjaví nejaká temná postava tak sa ma zmocní ten prekrásny pocit šialenstva a tej postave prijebem ako sa mi to už pár krát stalo a potom všetko je v poriadku...
Ale inak veľmi často sa mi sníva, že mi vypadávajú zuby alebo, že si ich sám trhám ale netuším ani vo sne kvôli čomu, len mám taký "pocit", že si ich musím vytrhať A tieto sny sú vždy tie čo mi aj zostajú v pamäti. Chuť krvi, praskanie jak si ich vyťahujem... Čo to môže znamenať(zuby mám v poriadku, nehnijú atď.. )? :/
Nebudem sa vyjadrovať všade k tebe tak to rýchlo zhrniem tu. Nie, tvoje tehličky ti skutočne nezávidím a ani ich nepotrebujem vidieť, áno - som buchtička a vôbec mi neprekáža ak mi to nejaký idiot ako ty pripomenie, ja mám doma totiž zrkadlá a vidím sa v nich a som spoko. Nie nechcem ťa a nechcem sa ti votrieť do priazne - mám snúbenca, ktorý sa nefotí jak retard a neprejavuje jak imbecil. A nie, nie som BIRDZ celebrita, tiež som sem prišla po roku. Aktívne sem chodím od tohto januára, ale rozhodne moja prvá vec čo som urobila na B nebola, že som sem hodila 50 rovnakých fotiek. Áno, možno ma tu ľudia už poznajú, ale pri mojich 7 odoboretaľoch rozhodne nie som "CELEBRITA" A ak si myslíš, že sa zviditeľníš na tom, že ma budeš urážať, odporúčam ti niekoho viac populárnejšieho Ja sa na tebe akurát tak dobre zasmejem, zablokujem si ťa, nech ma nenervuješ tvojimi randomly komentármi na moju osobu a to je tak všetko. Čau.
A celkom som si to užil, zábavné to bolo. No potom som zamýšľal že by som mal ísť na psychiatriu lebo fakt neviem ako môj rozum toto generuje.
Odvtedy si zapisujem všetky sny, a teda pekná divočina to niekedy je. Ale na psychiatriu kvôli snom chodiť nebudem.
Nočné mory nikdy nemám, aspoň teda z každého sna mám neutrálny až dobrý sen. Hoci verím že keby sa niektoré z mojich snov snívalo iným ľuďom, vnímali by ich hrozne.
Prednaposledy sa mi snívalo, že som bol v miestnosti s viacerými ľuďmi. Moje zámery boli najprv čisté, ale potom sa vo mne ozval nejaký útočný inštinkt, skúsil som na nich vyceriť zuby. A oni ma odzrkadlili, dravecky sa na mňa oborili s rovnakým vycerením a začali sa po mne sápať. Na to som sa prebudil.
Naposledy si pamätám sen, v ktorom som platil za nejaký veľký nákup kartou, a ako som išiel zadať pin, pani predavačka mi nadiktovala nejaké úplne iné štvorčíslie a on prešiel. A vôbec mi to neprišlo divné, dokonca som sa tešil.
@Paulieevans spánkovú paralýzu som už tiež zažila... kamoška mi rozprávala o svojich, že je to strašné, tak som si k tomu poštudovala veci a chcela silou mocou zažiť tiež, nech viem na vlastnej koži, čo to je... aj sa mi to splnilo, ale asi kvôli tomu, že som vedela, čo sa mi deje, to bolo práveže celkom v pohodičke u teba to funguje ako, keď to mávaš opakovane?