ked som bol mladsi hraval som svet dostihov, clovece nehnevaj sa, pexeso, kvarteto, damu, sachy...v dnesnej dobe hram iba karty a to sedmu, farara, poker, oko, dura...
kedysi vselico mozne od pexesa , clovece , zolik , sedma , faraon atd az po damu , sachy v com som bol dost dobry uz som to nehral nepamatam ..posledne s kamosom nadranom v bare uz trosku pripity ..
teraz uz hram len sem tam poker..a minule ma frajerka prehovorila na zolika co som hral asi prvy krat po 10rokoch aj viac
@8 tiež som to stiahol celkom dobré len niektoré veci sa tam musím ešte naučiť neviem ako tam kúpiť koňa od spoluhráča presnejšie dať cenu stále mám ponuku len 0,-) som hral s PC
@19 mno sak ale skus si dat tam v tej hre ze hrat a daj ze hrat po internete alebo tak nejako je to tam napisane, a ze co ti spravi... daj ze vytvorit novu, a mne sa tam vtedy vyhodi ze chyba pri stahovani...
no ja mam rada sach strasne, ale hravam aj monopoly, clovecko, karty - oko, sedma, faraon, a este kockovy poker viem...no a taka netradicna spol. hra - twister...to je fakt haluz...
Kedysi sme hrávali väčšinu zo spomínaných hier, v dnešnej dobe hrávame počas dlhých sobotných večerov celá rodina s tetou a bratrancom: Bang!, Carcassone, Kráľovské rošády, Citadela, Trans Amerika, Sabotér, Viva Il Re, Risk, rodičia aj Žolíka. A najnovšie máme kúpenú Alhambru, ale ešte sme sa nedostali k jej vyskúšaniu
Ale väčšinu z tých hier môžem naozaj odporúčať, dá sa pritom fajn zabaviť, najmä keď vás je veľa a hrozí že sa každú chvíľu kvôli niečomu pobijete (vcelku sa divím že ešte u nás nikto neskončil s monoklom alebo tak )
kedysi som hravala človeče ale mala som z doho depky ked som prehravala aj pexeso som hravala alebo kvarteto. teraz farara alebo čierneho petra. ine karty by som aj hrala ale nepriznavam sa k tomu že to neviem (toto neni priznanie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
ale je to na stiahnutie aj na
» plnehry.idnes.cz/simulatory/dost...
ze je tam multiplayer a da sa hrat cez net, tak sa tesim
...možno keby na birdze bola taká sekcia spoločenské hry ale neviem či by to niekto vedel napísať sa mi to nezdá také ťažké
najlepší bol ten m&š, d&s jasné ešte človeče som zabudol
teraz uz hram len sem tam poker..a minule ma frajerka prehovorila na zolika co som hral asi prvy krat po 10rokoch aj viac
v sucasnosti: len clovece - a vyhradne len s tetou, ujom a sesterkou , nikto iny nema odvahu sa pridat
síce pri tej hre v príspevkoch bolo že má vela chýb ale aj že to opravujú a ked to má pár rokov som myslel že to bude ok 8)
Ale väčšinu z tých hier môžem naozaj odporúčať, dá sa pritom fajn zabaviť, najmä keď vás je veľa a hrozí že sa každú chvíľu kvôli niečomu pobijete (vcelku sa divím že ešte u nás nikto neskončil s monoklom alebo tak )