psychologicka som chcela byt, potom smetiarka, policajtka, pravnicka.. ta pravnicka ma drzala asi najviac a aj spisovatelka, predavacka, zena v domacnosti, sicka(teda hento ziena co zije oblecenie), herecka, programatorka, eticka, matematicka, zlatokopka
a skocila som na ekonomickej, what a beautiful life
Sprievodkyňa, alebo delegátka. Nad tým prvým stále uvažujem, dosť by ma to bavilo. To druhé som zavrhla pretože mňa nikto nedonúti nasadnúť do lietadla. A teraz? ...čosi s grafikou alebo fotkou
Ja som chcela byť učiteľka, asi 4 roky. Myslela som si že mi to ostane, ale zvážila som to a zistila som že nízky plat, ničí to nervy a je to na nič práca. Teraz skôr zverolekárka. Alebo aspoň niečo čo pomáha ľuďom a zvieratám ,ako lekárka, dobrovoľníčka a tak.
Po dlhom obdobi s vykresmi a dielami, ktore zasadne v mojich detskych rokoch museli byt namalovane cervenou (a to cele, len obrysy postav mohli byt inou farbou,vazne, bola som psycho ) ma to dlho drzalo byt maliarkou,z toho potom architektka, kucharka, vedkyna, hracka v orchestri, a teraz to nejak tak vidim zo vsetkych moznosti, z ktorych sa teraz smejem, zrejme na medicinu, lekarka alebo farmacia
uff...toho bolo najprv som chcela byť učiteľka v škôlke potom speváčka, obhajkyňa,Letuška,tanečnica,prekladateľ a potom hokejistka teraz ma už berie iba jediné HERECTVO
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
69 komentov
a skocila som na ekonomickej, what a beautiful life
Ale hrozne som chcel byť pyrotechnik ale s mojimi rukami to už nepude :´(
Potom veterinárka
A nakoniec prírodné vedy a pri tom som aj zostala
Farárka!