@62 - ono je to tak, ze povaha cloveka nie je len podla znamenia...ty mas okrem toho este aj nejake klucove cislo narodenia a mena, a tie mozu byt v urcitom rozpore s povahou znamenia, cize aj kebyze su raci vseobecne tichi, tak to nemusi platit u vsetkych...
The best is Scorpion !!!!! minule som len tak z nudy hodil do googlu Skorpion a vyhodilo mi info o tomto znameni..no co som sa tam nedocital... zevraj som fascinovany sexom a rad ho "skumam" ze som nadpriemerne inteligetny, a vyhram stale a svoje vytazstvo docielim tak ze sa to zda ako keby to bola hra osudu...jednoducho vysvetlene ze sa nemusim velmi snazit a aj tak vyhram... !!! no ale pri tom iPodovi mi to niejako nefungovalo !!! : "
@97 na mna to sedi ako keby ma celý život sledovali a zaznamenavali veci z moljho spravania...bohužial nie je to až tak dokonalo presne ako som si myslela....
no u mna to moc EŠTE nesedi... podotykam ešte..kedže mam "iba" 15 rokov a este ten prvy bod moc ....no nemam prekuknuty.. ale ine DUFAm, že mozno sedia okrem toho IQ a vytazstiev
ŠKORPIÓNIK!! 4ewwa!! akoze inak vela levov a strelcov a skorpionov tu je.. uuha,nevidim tu ani vodnara aa pannu,aa byka moc, a pod...no feng šuej,nejako je nas potom vela.. hh..
bycek som...14.5.,inak ak ste niekto narodeni v tento den,napiste mi ts,lebo ja nepoznam nikoho takeho...len beatu dubasovu...no a chcela by som viac...
skoda ze tu neni nikto kto ma narodky v tej isty den ako ja 25.11. strelec inac xrumka mas narodky na moje meniny kto ma 25.11. narodky hlaste sa nepoznam takeho este =P
blížencov je tu najmenej , ja som tuším štvrtý , som 10.6. ´92 aaa v čínskom som opica ... neznášam vodnárov a škorpionov tiez moc nemusím a mám rád ostatných blížencov , panny a levov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
212 komentov
Baran a v cinskom had
Pozor som smrteľne nebezpečný (A)
milujem to znamenie
ináč, je tu fakt dosť rýb a baranov. to sú tie najpríšernejšie znamenia z celého zverokruhu! teda, najmenej hodiace sa na súžitie s rybou:
a dosiel som k zaveru, ze si nerozumiem s nikym
A v cinskom kohut.
a inac najviac inklinujem k strelcom a skorpionom
ja som ten istý deň
ale no, je tu velmi malo bykov... stado z toho asi nebude
31.05.
@sheena205 ja som tiez 3.11.1992 len rok akosik je inac
@affroditta ... jeden moj kamos sa narodil 5.11 ale o dva rocky skor ako ty
a ryby neznášam
aj ja som LEV
vždy som bola hrdá na svoje škorpionstvo
ja som vodnar, 26.1.1985
ale podla svojho priatela viem,ze zalezi aj od vychovy a povahy,nielen od znamenia,
napr. nase znamenia sa k sebe vobec nehodia a my sme pritom uz 7rokov spolu stastni
@xdjkennyx , @kasko , @smilemug , @bress , @tenario , @zwejka , @neverending , @matuliq , @feerinko , @traxdata , @xyz666 , @argonella , @rossoneri89 , @dnbasser , @liv
inak napadlo mi, ze by sa mohol spravit nejaky rebricek alebo co, ze kolko je na birdz-e akych znameni.. co vy na to? mr. admin?
a v cinskom horoskope som pes, ale neslintam - keby nieco