Mám HP a za nič na svete by som ho nevymenila. To čo zvládol môj noťas... Spadol mi už pomaly odvšadial a bol poliaty všetkým a nikdy nebol v oprave (klop klop )
Aj celkovo výkonnosťou som spokojná nadmieru .... o pozeraní filmov ani nehovorím ♥
- Gaming edition Idepad Y560, 850€ , fungoval presne pol roka a zhorel
Acer
-Extenza (asi) 5630 , 3 roky starý
- skopol som ho zo stola - display sa rozpadol na 3 kusy , zatlačil som ich do seba a ide
- zo spodku mi chýbajú všetky šróby a kryty
-nešlo mi vybrať myš s USB , trhol som s káblom a za jazdy mi vyletel z notebooku harddisk a stále ide
- vytrhol som celý ethernet (prípojka na net cez kábel) stále ide , len musím kábel prilepiť páskou o notebook
- batéria išla 2 roky , nejako sa dosrala na Win7 , letela cez okno nechal som si z nej len kryt
-Polial som vodkou klávesnicu , pri čistení 17. gombíku som ju pokrčil a vyhodil (nemal som na to nervy) 1gombík=3 súčiastky
- Na druhý deň som si kúpil novú klávesnicu značky TRUST ktorá zamŕzala pri písaní - rozbil som ju o notebook - neskôr som ju však kôli nepriaznivej finančnej situácií zlepil zo 6 kusov do kopy
- potom už len také kozmetické chyby má troška :
odtrhnutý jack - napájkoval som si nový rovno na matičnú dosku
Nefunkčný Bluetooth- nechcelo sa mi ho skladať tak zatiaľ nefunguje
Stavím sa že keby ho vyhodím cez okno celý ten Acer a dole ho polepím, poskladám a zapnem - išiel by
Doma máme 3 notebooky Acer ktoré idú ako hodinky , skúšal som aj Asus aj tie sračky kadejaké od HP - nedokážu toto
@colt1911 len na margo toho aceru havarovalo lietadlo, macbook air bol priamo pri poziari, mal prerezany a prehnuty cely displej a telo, a ked ho nasli, stale fungoval
@filus a tak niekedy ich robil, sice to lenovo prebral, ale ja som hlasoval za, lebo thinkpady, tie prave stare poriadne Tcka a pod. beriem za najlepsie masiny vobec
@etelnair Výrobcovia notebookov majú dopredu počítať s takýmto (možno menším) agresívnym prístupom , jedná sa totiž o PRENOSNÝ počítač ktorý nestojí len doma v teple. Disky v notebookoch majú ochranu proti otrasom. Kôli čomu asi?... Aj tomu najväčšiemu puntičkárovi sa môže "vykydať" ntb na zem. Mimochodom ja si veci kupujem nato aby mi slúžili tak ako majú a nie na to aby som každý deň po nich behal s prachovkou a Mr.Properom
@colt1911 hovorí ti niečo pojem Thinkpad? Myslím že to je najlepšie synonymum pre životnosť a odolnosť v oblasti notebookov.. samozrejme za kvalitu sa platí.. hádam si niekto nemyslí že za 600éčiek bude mať kvalitný notebook čo vydrží večnosť.. dnes je spotrebná doba, treba veľa vyrábať a veľa predávať a tento princíp by nefungoval keby nám veci vydržali večnosť..žiaľ taká je doba, ide o prachy..
@laurikaaa aky uz len vykon potrebuje notebook na pozeranie filmov? naopak predpokladam ze keby tam pustis fullhd tak sa ti z toho ten notas posere
@martin182 bohuzial s tymto nazorom musim len suhlasit...kamosovi som minule predal pc a ked mu po roku a pol zhorela zakladovka tak do mna picoval jak chora vrana ze ako je to mozne ze ten stary pc co mal vydrzal niekolko rokov a este stale ide nuz presne pre toto...kvalita vyrobkov ide dolu vodou a ludia su tak nuteni stale kupovat nove a nove..
Pokiaľ človek nemá info z NTB servisov z prvej ruky alebo sám neprichádza do priameho styku s desiatkami značiek a modelov, tak (fakt to nemyslím nijako v zlom) naozaj nevie objektívne na základe 1-2 vlastnených notebookov kvalifikovane rozhodnúť, čo je najlepšie (viď fórum hore > @23 ).
Na túto tému sa s full-time ajťákom dá baviť aj pol hodiny. Jednoslovná odpoveď typu "táto značka" neexistuje.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Aj celkovo výkonnosťou som spokojná nadmieru .... o pozeraní filmov ani nehovorím ♥
- Gaming edition Idepad Y560, 850€ , fungoval presne pol roka a zhorel
Acer
-Extenza (asi) 5630 , 3 roky starý
- skopol som ho zo stola - display sa rozpadol na 3 kusy , zatlačil som ich do seba a ide
- zo spodku mi chýbajú všetky šróby a kryty
-nešlo mi vybrať myš s USB , trhol som s káblom a za jazdy mi vyletel z notebooku harddisk a stále ide
- vytrhol som celý ethernet (prípojka na net cez kábel) stále ide , len musím kábel prilepiť páskou o notebook
- batéria išla 2 roky , nejako sa dosrala na Win7 , letela cez okno nechal som si z nej len kryt
-Polial som vodkou klávesnicu , pri čistení 17. gombíku som ju pokrčil a vyhodil (nemal som na to nervy) 1gombík=3 súčiastky
- Na druhý deň som si kúpil novú klávesnicu značky TRUST ktorá zamŕzala pri písaní - rozbil som ju o notebook - neskôr som ju však kôli nepriaznivej finančnej situácií zlepil zo 6 kusov do kopy
- potom už len také kozmetické chyby má troška :
odtrhnutý jack - napájkoval som si nový rovno na matičnú dosku
Nefunkčný Bluetooth- nechcelo sa mi ho skladať tak zatiaľ nefunguje
Stavím sa že keby ho vyhodím cez okno celý ten Acer a dole ho polepím, poskladám a zapnem - išiel by
Doma máme 3 notebooky Acer ktoré idú ako hodinky , skúšal som aj Asus aj tie sračky kadejaké od HP - nedokážu toto
to ze ine znacky to neprezili je uplne normalne, este im to maj za zle pomaly O__O
@etelnair Výrobcovia notebookov majú dopredu počítať s takýmto (možno menším) agresívnym prístupom , jedná sa totiž o PRENOSNÝ počítač ktorý nestojí len doma v teple. Disky v notebookoch majú ochranu proti otrasom. Kôli čomu asi?... Aj tomu najväčšiemu puntičkárovi sa môže "vykydať" ntb na zem. Mimochodom ja si veci kupujem nato aby mi slúžili tak ako majú a nie na to aby som každý deň po nich behal s prachovkou a Mr.Properom
vyrobca nepocita s tym ze sa niekto sprava k veciam tak ze ich hadze z okna, lame a vytrhava z nich co sa len da
"Disky v notebookoch majú ochranu proti otrasom. Kôli čomu asi?"
isto nie kvoli takemuto kokotizmu "nešlo mi vybrať myš s USB , trhol som s káblom a za jazdy mi vyletel z notebooku harddisk a stále ide"
acer 5553G je môj má 2 roky a som sním spokojný
toshiba neviem aka ma jú matka asi pol roka tiež super stroj
netbook lenovo má sestra čudujem sa že ten notebook ešte nerozbila riadny šrot, ale nehovorím že lenovo je zlá značka ale tie lacné šroty sú šroty
@martin182 bohuzial s tymto nazorom musim len suhlasit...kamosovi som minule predal pc a ked mu po roku a pol zhorela zakladovka tak do mna picoval jak chora vrana ze ako je to mozne ze ten stary pc co mal vydrzal niekolko rokov a este stale ide nuz presne pre toto...kvalita vyrobkov ide dolu vodou a ludia su tak nuteni stale kupovat nove a nove..
Ale kebyže si idem kupovať nový,tak uvažujem jedine medzi Dell,Lenovo alebo Toshibou (Apple je nad moju cenovú reláciu)
neviem,na tej obrazovke sa strašne luxusne pozerá ... minule mi to ktosi vysvetľoval,že prečo,no samozrejme už neviem
@laurikaaa LEDkove podsvietenie?
Dosť som napísal tu:
» www.birdz.sk/forum/aka-znack...
(komenty @17 , @35 )
Pokiaľ človek nemá info z NTB servisov z prvej ruky alebo sám neprichádza do priameho styku s desiatkami značiek a modelov, tak (fakt to nemyslím nijako v zlom) naozaj nevie objektívne na základe 1-2 vlastnených notebookov kvalifikovane rozhodnúť, čo je najlepšie (viď fórum hore > @23 ).
Na túto tému sa s full-time ajťákom dá baviť aj pol hodiny. Jednoslovná odpoveď typu "táto značka" neexistuje.