Ahojte, prosím nejakého vysokoškoláka ktorý študuje pedagogiku aby mi poradil, vymenoval nejaké základné sociálne aspekty výchovy - píšem si prácu, našla som rôzne texty, ale nie som si vôbec istá či to k tomu patrí alebo nie, vopred ďakujem.
Prostredie v kontexte politickom, ekonomickom, kulturnom, atd, rozhrani, lebo to vsetko dokopy vytvara specificky utvar a posobenie od toho odvijajuce - spolocnost (v afrike sa bude vychovavat inak ofc ako niekde v europe, kapito, nie?)
Vztahy = rodina (uplna, neuplna, nahradna, celkovo interakcie tam, vychovny styl v rodine (autoritativny, liberalny, atd).
Rovesnici a priatelia.
Travenie volneho casu by tam asi tiez niekde mohlo byt.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
Prostredie v kontexte politickom, ekonomickom, kulturnom, atd, rozhrani, lebo to vsetko dokopy vytvara specificky utvar a posobenie od toho odvijajuce - spolocnost (v afrike sa bude vychovavat inak ofc ako niekde v europe, kapito, nie?)
Vztahy = rodina (uplna, neuplna, nahradna, celkovo interakcie tam, vychovny styl v rodine (autoritativny, liberalny, atd).
Rovesnici a priatelia.
Travenie volneho casu by tam asi tiez niekde mohlo byt.