@ladydoga@3 ja by som hrozne chcela ísť do Globusu, ale máme v meste len tri, všetky v okrajových častiach a úplných ritiach sveta. môj muž je lenivý tam so mnou ísť a samej sa mi neoplatí, lebo toho toľko neodnesiem. takže si tiež dávam potraviny na svoj cestovateľský wishlist '22 a dúfam, že sa mi podarí muža presvedčiť
@thunderstorm@6 zatial to nie je iste je to plan ale projekt/organizacia sa vola merasonia, tyka sa to najdenych, zranenych zvierat a ich navratu do divociny... ale ja budem skor ako pomocnim, priatelka je buduca veterinarka, tak bude viac aktivnA
neplánujem ale viem že určite niekde pôjdem, vždy sa niekto ozve či sa niekde nepridám ja neznášam plánovať a riešiť všetko, preto vždy nadšene súhlasím s hocijakým zaujímavým nápadom kde jedinou mojou starostou je mať vtedy voľno a zaplatiť výdavky najlepšie, keď druhá strana vyberie ubytko, kúpi letenky a ja už len pošlem peniaze alebo sadnem do auta a poskladáme sa na benzín... mám rada spontánne akcie
april asi kostarika alebo nejaka podobna exotika
a potom zvysok dovce bud do moldavska autom ( ) ...ale vzhladom na terajsiu situaciu asi skor nie..lebo to by sa oplatilo ist do moldavska jedine ak sa clovek moze potom stavit aj na ukrajine a to si netrufam
takze ked tak skor juzne francuzsko
a velmi by som chcele biele noci zazit v juni v petrohrade
Nejake plany mam ale aktualne neplanujem, kazdy mesiac sa kdesi pomaly menia pravidla, 3. davka, testovanie, horsie pomaly ako minuly rok.
Povodne bol plan foto Madeira v Aprili ale nechcem platit dopredu zalohu, ktoru mi potom kvoli nejakej blbosti nevratia.
New York by som chcel navstivit po GF's statniciach ale to budem riesit az Marec/April. Skor to vidim na sport, hory, nejake hrebenovky by som chcel dat, dlhsie trasy ... mozno bike touring. Krakov chcem konecne navstivit
V oktobri Dolomity a podla situacie december .. na prelome Nepal .. a ked sa bude fakt ze super dat, necakam a idem Cina/Japonsko hned.
Hádam už konečne Rím. Tam sa neviem dostať už niekoľko rokov, ako prekliatie je to. V septembri ma týždeň pred odchodom hospitalizovali rovno a zas sa to odložilo
Potom festivaly, asi aj more. A s kamoškami chcem určite nejaký yolo víkendový záťah dakde.
Ale sen je roadtrip, len tam nie je asi isté ešte nič
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
ale netuším absolútne že kam ešte
a okrem toho nejaké víkendové predĺžené výlety snáď vyjdú
Výber bude ťažký, keďže auto, s ktorým sme chodili na naše cestovateľské auto-tripy so spaním v aute už nie je k dispozícii
Ak bude zle, iba Slovensko
a potom zvysok dovce bud do moldavska autom ( ) ...ale vzhladom na terajsiu situaciu asi skor nie..lebo to by sa oplatilo ist do moldavska jedine ak sa clovek moze potom stavit aj na ukrajine a to si netrufam
takze ked tak skor juzne francuzsko
a velmi by som chcele biele noci zazit v juni v petrohrade
uvidime
A potom sa uvidí - možno nejaké Rakúsko, kamarát žijúci v Nórsku ma pozval k sebe, tak možno skočím tam.
Povodne bol plan foto Madeira v Aprili ale nechcem platit dopredu zalohu, ktoru mi potom kvoli nejakej blbosti nevratia.
New York by som chcel navstivit po GF's statniciach ale to budem riesit az Marec/April. Skor to vidim na sport, hory, nejake hrebenovky by som chcel dat, dlhsie trasy ... mozno bike touring. Krakov chcem konecne navstivit
V oktobri Dolomity a podla situacie december .. na prelome Nepal .. a ked sa bude fakt ze super dat, necakam a idem Cina/Japonsko hned.
Potom festivaly, asi aj more. A s kamoškami chcem určite nejaký yolo víkendový záťah dakde.
Ale sen je roadtrip, len tam nie je asi isté ešte nič