koničééééék (pointu chápe len jeden človek , tak sorry, ale musela som to tu napísať ) hmmm priateľ, sex, hudba, klavír, poézia, rehotanie sa, prechádzky v prírode a sk8 musím oprášiť! vidíííš, ďakujem
hm kde začať , mám rád netradičné veci čiže podľa abecedy?
Airsoft , Behanie , Bojové športy ,Cvičenie z vlastnou váhou (Workout) , Plávanie (ale seriózne , nie len čľapkanie sa ) , IPSC Streľba , Kamera a spracovanie videí , Turistika , "Tvorivá činnosť" keď sa dá tak si niečo radšej vyrobím z nepotrebných vecí než by som to kupoval......
Je toho veľa , ale bránia mi financie aby som sa mohol venovať všetkému, a tak postupne niektoré koníčky prichádzajú a iné odchádzajú :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
A tvoje?
Airsoft , Behanie , Bojové športy ,Cvičenie z vlastnou váhou (Workout) , Plávanie (ale seriózne , nie len čľapkanie sa ) , IPSC Streľba , Kamera a spracovanie videí , Turistika , "Tvorivá činnosť" keď sa dá tak si niečo radšej vyrobím z nepotrebných vecí než by som to kupoval......
Je toho veľa , ale bránia mi financie aby som sa mohol venovať všetkému, a tak postupne niektoré koníčky prichádzajú a iné odchádzajú :/