Ach jo, zase som sa pomýlila a nedala to ako hlasovanie Tak k ankete dajte prosím, že ktorý je váš naj z tých mnou spomenutých a do komentu napíšte, či ste niektoré z týchto konkrétnych predstavení videli naživo. Ďakujem moc
@martin093 Ďakujem moc, zistím si o tom A videl si niektoré z tých mnou spomenutých? Ja som bola nadšená! Najmä na Klietku bláznov a Novecento nikdy nezabudnem...
Videl som Drakulu, to sa mi tiez pacilo...ale moc do divadla nechodim uz... Mal som kamaratku ktora ma tahala stale do divadla... Len uz ma manzela a deti... Tak uz som kulturne nevzdelany
PROSÍM (vzhľadom k mojej chybe)
Tí, ktorí ste boli len na jednom z mnou spomenutých predstavení, tak prosím hlasujte za to a a ak ste boli na viacerých z nich, tak hlasujte za to, ktoré sa vám páčilo najviac.
ĎAKUJEM moc!
Ja mám rada len muzikály a divadelné hry, kde je v popredí najmä hudba... Zistila som, že akékoľvek iné hry ma moc nebavia. Proste musí tam byť tá hudba, spev, klavír... Tak možno aj preto práve tieto štyri mám najradšej z ktorých vlastne len legenda o pianistovi nie je muzikál, ale tak... Je to predsa o pianistovi, takže hudba tam je veľmi často. A má to aj veľmi hlboký príbeh - je to vtipné, smutné, fascinujúce aj originálne... A hrá tam len jeden jediný herec a ten pianista.
Draculu nič neprekoná, videla som keď som mala 6 rokov, potom ešte raz tuším a záznamy a pesničky viem naspamäť.
Myslím, že ma ovplyvnilo vidieť ho v tak mladom veku, lebo môj život sa začal veľmi podobať na tento príbeh z muzikálu, až zarážajúce podobnosti tam sú..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Tí, ktorí ste boli len na jednom z mnou spomenutých predstavení, tak prosím hlasujte za to a a ak ste boli na viacerých z nich, tak hlasujte za to, ktoré sa vám páčilo najviac.
ĎAKUJEM moc!
A ak sa raz náhodou dostanem do New Yorku, pôjdem na Hamilton
Myslím, že ma ovplyvnilo vidieť ho v tak mladom veku, lebo môj život sa začal veľmi podobať na tento príbeh z muzikálu, až zarážajúce podobnosti tam sú..