dost mizerne, v divadle som nebola ani nepamatam.. isla by som na nejaku lepsiu zahranicnu operu/balet, ale nic nemam vyhliadnute. ale mozno sa mi tento rok podari
citat neviem, na koncerty nechodim (ale zas zahram si na hud. nastrojoch doma), ale do kina chodim relativne casto
Nemám nejaké plány. Keď oco zase donesie lístky, tak pôjdem na to, čo mi dajú
Na koncerty nechodím, ale tento rok sa možno prekonám a na jeden pôjdem.
Knihy asi žiadne, mám dosť učebníc a vecí do školy/roboty.
Ja som dosť zanedbávala knihy v druhej polovici minulého roka. Tak to musím napraviť. Chcem dať aspoň 150-200
Aj filmov, aj ked s tými som na tom lepšie
A chcem pokračovať vo svojej tour de galérie
chcem prečitať všetko povinné čítanie na najhoršie dvojky (tj. učiť sa ho naspamäť) a pôjdeme na labutie jazero .. a keď ostane čas, chcem čítať čo najviac! Aspoň v lete
Tak hľavná udalosť roku pre mňa MarpoArena v o2 Arena Praha, potom asi HHŽ ale ešte uvidím kto tam bude Metallica v Prahe, a literatúra, to tu mám asi 8 kníh čo čakajú na mňa.
tento rok mi Grape asi nevyjde, nemám ešte lístok a celkovo si nie som istá či chcem ísť, chcem ale veľa čítať, už ma čaká knižka Elementárne častice, možno by som si konečne mohla prečítať aj Lolitu a nejaké ďalšie Murakamiho knižky, chcela by som sa týmto rokom prečítať. Do divadla by som išla na niečo super! Divadlo navštevujem asi najmenej. Do kina sa chystám na rozprávku Coco, veľmi nesledujem čo by malo vyjsť v priebehu roka, skôr také krátkodobejšie programy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
citat neviem, na koncerty nechodim (ale zas zahram si na hud. nastrojoch doma), ale do kina chodim relativne casto
Na koncerty nechodím, ale tento rok sa možno prekonám a na jeden pôjdem.
Knihy asi žiadne, mám dosť učebníc a vecí do školy/roboty.
Aj filmov, aj ked s tými som na tom lepšie
A chcem pokračovať vo svojej tour de galérie
DIZ AJ HOUP!!!!!!
:
moja puberta, strasne sa tesim a Fantasticke zvery 2 a marvelovky nejake chcem vidiet
a pekny vyletik do Trnavy a opijaci do Prahy