Aké sú vaše skúsenosti s farbou značky Directions?
Potrebovala by som poradiť, mám stredne hnedé vlasy a túžim po fialových niečo v odtieni plum alebo violet. No nechcem si vlasy zničiť peroxidom. Chytí mi podľa vás táto farba? ( Budem rada ak napíšete všetky skúsenosti s touto značkou: koľko vám vydržala
Ja mám akurát plum na hlave a perfektne drží lepšie ako atlantic blue n_n ... ale skôr by si mala na vlasy dať peroxid a tak farbu ... no ale na prvý krát sa ti ta farba nejako zmieša s peroxidom a zmení kus farbu .. z modrej na prvý krát som mal takú skôr do zelenej ... nevymýva sa veľmi a 2 týždne ju mám a nie je vyblednutá
nechytí ti dobre keď ich máš hnedé... tak ja som mala vyperoxidovanú ofinu a teda tam mi chytila uplne najviac najlepšie a potom som si dala na ostatok hlavy a tam som mala takú nejakú vojenskú zelenú (mala to byť tyrkysová a vydržala mi dva mesiace + keď som si nafarbila hlavu znova na hnedo asi rok sa mi vymývali vlasy do zelena. čiže som sa jej zbavovala velmi ťažko
Ja som mala presne fialovú od direcions. Chytí ti pekne iba keď budeš mať vlasy vyperoxidované - čím svetlejšie, tým krajšia farba. Na hnedú ti to nechytí určite No a vydržala mi tak v priemere na 4 umytia... Fialová od nich mi vydržala asi najkratšie zo všetkých farieb, čo som od nich mala.
Ďakujem za rady . Mala som pred rokom farbu od manic panic red passion a tá mi chytila aj na hnedé ale vydržala len 2 týždne =/. Tak teraz si kúpim aspoň nejaký zosvetľovač snáď budú fialové =D.
zosvetliť..inak ti to nechytne..a hodne rýchlo sa táto farba vymýva..s kamoškou sme si farbili vlasy ona fialovú, ja pillarbox red a mne to vydrzalo pomaly mesiac a pol este pekné až potom to bolo neskôr dosť vyblednuté a ona do mala po troch týždňoch doslova vyžabnute..takže individuálne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
ale zase kamarátke vydržala týždeň čiže..
nejak takto drží n_n ...
(ale ja nič)