ahojte mozem sa opitat moja kamoska si farbila vlasy a vrawla ze ak si zafarbim ptm su dost aj poskodene alebo suche viac sa one musim starat,,ja som odmala brunetka ale mala som paru melirov ale nefarbial som si vlasy ak si zafarbim vane budu viacp oskod
tak ano. jasne že všetko umele čo si na seba ľudia kydaju škodi tak je to aj s farbou na vlasy. ale zober si že koľko ľudi si farbi vlasy. takže vlastne who cares ale možno že keď budeš použivať take tie kadejake pripravky na farbene vlasy a bla bla tak to bude v pohode neviem. :/
ked som si farbila vlasy s farbou od Palette vzdy som ich mala suche, teraz som si nafarbila s Loreal Casting Creme Gloss a mam lepsie vlasy ako pred nafarbenim
záleží to aj na farbe ktorú budeš používať... Ja si farbím vlasy každý mesiac už viac ako rok a pol a nemám ich vôbec poškodené stačí používať šampón a balzam na farbené vlasy a sem tam nejaký zábal a bude to úplne v pohode jediné do čoho by som fakt nešla je vytiahnutie peroxidom na blond (bielu), to ten vlas musí naozaj zničiť...
Ja si farbim vlasy uz peknych par rokov, posledne 2 roky na blond, a vlasy mam v lepsom stave ako niektore kamosky co si nikdy nefarbili. Zavisi od toho, ako sa o vlasy staras, treba pouzivat kvaltne vyrobky, aj ked su trochu drahsie. Ja to riesim tak, ze ked maju niekde akciu na farbu ktoru pouzivam a viem ze je dobra, tak si kupim zo 3, ze do zasoby...
A este, treba casto menit typ samponu aky pouzivas.
a ešte majú aj v DMke, ale tá vraj nie je veĺmi dobrá, (a podľa mňa je aj dosť drahá) ale ja som ju ešte neskúšala. Ale ak by ti šlo hlavne o regeneráciu, tak na to vraj stačí aj tá.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Ale napríklad po farbe palette deluxe som mala vlasy úplne skvelé a to mám tiež suché vlasy.
A takisto od tej farby od Lorealu, neviem ako sa teraz volá.
Takže treba si kúpiť kvalitnejšiu farbu a tiež nie takú, čo vlasy zosvetľuje. Skôr tmavšiu, lebo tie zosvetlovacie dosť ničia vlasy.
A este, treba casto menit typ samponu aky pouzivas.
a no, na nete sa dá zohnať
a ešte majú aj v DMke, ale tá vraj nie je veĺmi dobrá, (a podľa mňa je aj dosť drahá) ale ja som ju ešte neskúšala. Ale ak by ti šlo hlavne o regeneráciu, tak na to vraj stačí aj tá.
Ale ja si až tak často vlasy nefarbím.