Vo všeobecnosti v technických vyššia uplatniteľnosť na trhu práce, lepšie platové ohodnotenie. Nemožno to však uplatniť na všetky odbory samozrejme, menej učenia, viac logickosti V humanitných asi tak, že ich štúdium väčšina ľudí pokladá za menej náročné (ich štúdium).
Úvaha na úrovni ZŠ..ja viem
Humanitne odbory nemaju buducnost ani o 10,20,30..50.rokov ale patria do spolocnosti, ktora by mala byt istym sposobom vyvazena. Ich objem by som zredukoval a len velmi uzko specializoval, hlavne na SK, kde je nezmyselny vzd. system z ktoreho vychadza plno nezmyselnych a nepouzitelnych ludi. Nie kazdy moze studovat technicky smer ale ked uz niekto fakt ide na tu VS len preto, aby si predlzil cas k dotyku s realnym svetom alebo aby mal titul posrany bezcenny titul zo socialnej prace, tak presne toto je ten nezmysel tzv. odpad, ktory sa tu produkuje.
Konieckoncov najvacsi odpad a zlo vacsinou produkuju kdekolvek: bankari, pravnici, politici - vyrezat nador a spalit.
škola ti len dá a ukáže čo sa máš učiť a vedieť podľa ich "systému", čo sa naučíš ty je na tebe nepotrebuješ školu aby si založil úspešnú firmu alebo robil čo ťa baví
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
- humanitnych: ziadne
- technickych: ziadne
Úvaha na úrovni ZŠ..ja viem
Konieckoncov najvacsi odpad a zlo vacsinou produkuju kdekolvek: bankari, pravnici, politici - vyrezat nador a spalit.