tak nejaký ten soundtrack alebo ako to nazvať kde je čisto len hudba bez textu si pustím občas tiež niektoré sa mi ukrutne páčia ... ale inak ma neskutočne baví a má to v sebe také čaro keď v texte je nejaký príbeh a poprí hudbe si ho skúsiš predstaviť poprípade je v klipe uvedený tak to je niečo na mňa
@mielikki ono to čo počúvam sa volá že "storytelling rap" tak preto tak hovorím že je moc skoro ráno, nedokázal som si spomenúť na niečo také ako je lyrika/epika
ale inak, keď už si náhodou pozriem text, tak som radšej, keď mu rozumiem (nie po jazykovej, ale obsahovej stránke), preto nemám rada, keď je na spôsob "vidím tam 19765 významov a ani jeden mi poriadne nedáva zmysel", ale radšej nech je to dosť jednoznačné.
mám rád texty niečo ako starý CC kde sa sústredí nielen na vraždu ale aj myšlienky,pocity vraha.. Hypocrisy: mimozemštania,prehnitá spoločnosť a ešte riadne proti kresťanské.. to je tak všetko
Miernu vynimku predstavuje skupina Scooter, na ktorej absurdnych textoch sa vzdy rad pousmejem ("We are not monKEYs, but we've got the KEY", "Respect for the man in the ice cream van.", "It's not a bird, it's not a plane, it must be Dave who's on the train").
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
ale pre mňa majú aj svoju story
ak s textom, tak 1. možnosť...
ale stáva sa, že ak je melódia taká chytľavá alebo pekná, tak na text kašlem
Ale mám zas výhodu že Tesla píše o veciach ktoré som si zažil takže si to viem naozaj dosť živo predstaviť
no tak to potom už nepotrebuješ ani to hore spomínané a môžeš sa pochváliť že dáva o tebe
a inak, miesto nejakého podivného anglického názvoslovia proste poviem, že ten text je lyrický/epický, nie?
ale inak, keď už si náhodou pozriem text, tak som radšej, keď mu rozumiem (nie po jazykovej, ale obsahovej stránke), preto nemám rada, keď je na spôsob "vidím tam 19765 významov a ani jeden mi poriadne nedáva zmysel", ale radšej nech je to dosť jednoznačné.
No čo, nemám rada poéziu
» uncyclopedia.wikia.com/wiki/Scooter...