záleží na tom, prečo je ten jeden preč...či je to dočasné, či sa už nevráti...
s rodičmi už nedokážem fungovať, sme všetci ako tvrdohlavé nervácke buldogy, takže všedné dni mi vyhovujú bez nich...sviatky, neviem...otec bol myslím raz na nejaký sviatok na dialýze, takže ticho, pohoda, nikto po sebe nevrčal a nezazeral, ale...something was missing
jediné čo mi vadilo na strednej škole, keď mama chodila do zahraničia,že nebola doma keď som maturovala a keď som mala stužkovú ... ale to je už odpustené aspoň sme si vzácnejší doma (prvé dni keď sa vráti potom je to stereotyp ) A hospodárili sme s bratom v pohode.... vždy sme si nejako poradili a keď nie prišla babka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
nezvládam to. nikdy. vôbec.
fuck
(ach)
Celkom sice nezabudneš nikdy, ale postupom času sa s tým zmieriš, zvykneš si...
Momentálne žijem daleko od celej rodiny, a som v celku úplne spokojná
s rodičmi už nedokážem fungovať, sme všetci ako tvrdohlavé nervácke buldogy, takže všedné dni mi vyhovujú bez nich...sviatky, neviem...otec bol myslím raz na nejaký sviatok na dialýze, takže ticho, pohoda, nikto po sebe nevrčal a nezazeral, ale...something was missing