tenisky Nike. ale nie take trapne jak nosia hopkaci, alebo tie... jak sa im to hovori? tusim skaterske, ne? normalne klasicke cierne kozene tenisky Nike
Spomedzi topánok, ktoré mám najradšej, rozlišujem tie, ktoré sa mi páčia na pohľad (pokojne aj kadejaké nebezpečné štekle) a tie, ktoré uprednostňujem na bežné nosenie (číňanky)
nič proti opätkom, ale niektoré žubrienky to mega preháňajú som sa strašne smiala v jednom nemenovanom klube, čašníčka samozrejme kraťasy že jej p**u s prepáčením bolo vidno, výstrih po členky a tie štekle striptérske tak to ho ho ho a ešte keď zahlásila: toto neviem či vám vypočítam takto spamäti.. (8,40 : 2 prosím pekne ) tak som vedela, že je prudko inteligentná aspoň že výškovo bola hore keď nie s IQ
a vlastne ani neviem prečo ma to napadlo teraz.. ale vždy keď vidím desivo vysoké opätky, spomeniem si na toto
@sabnacke tak hento keby sa mi stalo asi sa jej vysmejem do sprepacenim huby pretoze jako upln je oblecena jak najvecsi k...a na svete a nevie pocitat ja by osm vysoka byt chcela teda vyssia hhh
converse velmi rada nosím ale aj tzv. gladiátorky v lete a sem tam si obujem ja to volám "kinové" to sú na vysokom opätku... také že nasadnem do auta... prejdem pár metrov do kina.. tam sedím a potom naspäť málo kedy to vydržím mať dlhšie na nohách
Baganče, jedine. V iných ani neviem chodiť. Tenisky absolútne nenávidím, sú ohavné a nepohodlné, nanajvýš číňany, aj to skôr len v škole, alebo keď je až príliš teplo.
som schopná stráviť prekvapivo dlhý čas na nete len hrabaním sa v obrázkoch pekných topánok ale väčšinou moc vysoké opätky nenosím. pripadám si v tom ako žeriav (to zviera) také do 10 cm, ale trocha platformu pod špičkou aby to nebolo také nepohodlné
ale najlepšie sú moje roztrhané ošúchané čierne conversky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
aj keď momentálne sa musím uspokojiť len s botaskami.....
takže momentálne moje nike a dc vedú...
ináč jednoznačne opätky
ale viac ako 10 cm nie...
» www.google.sk/imgres?imgurl=h...
» www.nairaland.com/attachments/284...
filip
» www.sneakerfiles.com/2009/04/22/vans...
Keby som mala nosiť topánky na 10 centimetrovom pätku rozbijem si hubu.
tenisky nemusím, ale keď už, tak nejaké štýlerky
a vlastne ani neviem prečo ma to napadlo teraz.. ale vždy keď vidím desivo vysoké opätky, spomeniem si na toto
ale toto je to najlepsie co moze byt:
a na zimu idem skusit kanady
inak číňany, tenisky, kanady
ale najlepšie sú moje roztrhané ošúchané čierne conversky