Aké veci (oblečenie, malovanie,...) sa vám páči ale viete, že by ste si to na seba nikdy nedali?
Viete asi čo myslím.... napr. ide nejaká baba po meste a má odfarbené vlasy na fialovo. Pomyslím si, že to vyzera úžasne ale ja by som si to na hlavu nedala....
no teda....pacia sa mi take sportovo oblecene baby.....napr nejake to tricko bez rukavov....dlhe gate....vlasy viazane do chvosta,pripadne slnecne okuliare............ani jedno s toho by som ja nemohla pretoze:1.nikdy by som si nedala tricko bez rukavov /nemam rada pocit ze mam napr hole ruky,nohy/ 2.dlhe gate---tie by sa dali 3.vlasy mam nakratko teda nebudem mat ziadny chvost 4.slnecne okuliare nie lebo mam slaby zrak a bez mojich dioptrickych okuliarov by som asi vletela pod autobus ci narazila do stlpaaaa
Ale ja si ich dám...ale asi-určite nie celé vlasy...akože rodičov by porazilo.Ale taký melír si dám
A čo sa týka oblečenia tak nie je asi nič také...ved ak sa mi niečo páči tak si to kupim...jedine čo sa mi páči a si na seba nedám su tričká bez rukávov,nemyslím na ramienka...také tie hrubé ramienka či čo su to...vyzerám v tom divno :/ teda ruky no
od oblečenia, ktoré na mnohých vyzerá super, ale ja na to nemám postavu/je to na môj vkus príliš svetlé, cez rôzne historické kostýmy, ďalej napríklad modrý melír na čiernych vlasoch, ale viem, že by som sa tej čiernej nezbavila nijak nedrastickým spôsobom; dlhé biele vlasy, ktoré si ale nechám, až ošediviem
tak napríklad, keď vidím babu s červenými vlasmi (pravdaže odfarbenú)...ale s takými úplne červenými až do krykľava.. páči sa mi to, ale nadala by som si to na hlavu
potom ten taký hoperský štýl. voľné tričko, gate s rozkrokom až po zem.. je to také voľné a fajne ale nikdy by som sa tak neobliekla!..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Páčia sa mi, hrozne, ale žial fakt nemám talent na chodenie v nich.
a žiadne zlaté veci, ani jasnožlté a levanduľové.........nič trblietavé
ani gladiátorky či špicáky
Ale ja si ich dám...ale asi-určite nie celé vlasy...akože rodičov by porazilo.Ale taký melír si dám
A čo sa týka oblečenia tak nie je asi nič také...ved ak sa mi niečo páči tak si to kupim...jedine čo sa mi páči a si na seba nedám su tričká bez rukávov,nemyslím na ramienka...také tie hrubé ramienka či čo su to...vyzerám v tom divno :/ teda ruky no
ma krasne piercingy,ale take ktore nemozem
ale skor ide o tie vlasy
od oblečenia, ktoré na mnohých vyzerá super, ale ja na to nemám postavu/je to na môj vkus príliš svetlé, cez rôzne historické kostýmy, ďalej napríklad modrý melír na čiernych vlasoch, ale viem, že by som sa tej čiernej nezbavila nijak nedrastickým spôsobom; dlhé biele vlasy, ktoré si ale nechám, až ošediviem
a podobne
potom ten taký hoperský štýl. voľné tričko, gate s rozkrokom až po zem.. je to také voľné a fajne ale nikdy by som sa tak neobliekla!..