lol ale ved tie internetove testy su skutocne...divne..na jednom mi vyslo 172 a na druhom 111 takze "nepatrny" rozdiel..a raz ked sme sa v skole testovali to bolo 150 tak uz som z toho naozaj idiot
@tikalok ani nevieš koľkokrát som bol u psychologičky zo školy a robil som viacerokrát testy a tiež to bolo podobné, od 129 po 138, imho pri testoch záleží aj od nálady a od toho ako sa s tým človeku chce srať.
Raz so msi robila test na internete, a tie tlačítka tam boli "divne" rozmiestnené (asi chyba prehliadača)..a vyšlo mi, že som debil ...Odvtedy tomu neverím
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
btw zrejme si sa chcel prostrednictvom tejto ankety pochvalit, ale vyzera to tak, ze v tej poslednej moznosti mal figurovat skor tvoj nick.
demence
134-125=9
124-115=9
114-107=7
106-100=6
99-94=5
93-85=8
84-75=9
74-60=14
Tá posledná možnosť vyzerá najprívetivejšie...
okrem toho že mám IQ 150, som neprekonateľne sexi, mám aj vlastnú jachtu, porsche, vilu a zlatú rybku v akváriu
2.) nechcem sa machrovať
Birdz je s najväčšou pravdepodobnosťou priam liaheň geniality ...
Raz so msi robila test na internete, a tie tlačítka tam boli "divne" rozmiestnené (asi chyba prehliadača)..a vyšlo mi, že som debil ...Odvtedy tomu neverím
BTW,
NA AKEJ STRANKE STE SI ROBILI TEST? POPROSIL BY SOM NAPISAT, NECH SA VIEM POROVNAT,
DIKY
Hej ... A aj z tvojho úžasného humoru to evidentne vyplýva ...