@kolini Mi chceš povedať, že by ťa to nenahnevalo alebo proste nejalo negatívne neovplyvnilo ak by ťa niekto dlhšiu dobu klamal a nakoniec by si to aj tak zistil?
@elinkaa samozrejme nahnevalo.. ale bavime sa o niecom inom.. tvrdis ze sa na to raz tak ci tak pride.. s tym nesuhlasim.. na vacsinu sa naozaj nepride... teraz uz vie klamat pomaly kazdy...
hej, všetci sa vykecávajú z toho, ako milujú na ľuďoch úprimnosť, ale povedzte mi, prečo sú úprimní a veľkohubí ľudia tí najmenej obľúbení? (a že o tom niečo viem )
ruky hore pre @antifunebracka lebo jediný úprimne vie priznať, že úprimnosť nemá rád.
inak cením si úprimnosť a zmysel pre humur a nadhľad. a ľudí s týmito vlastnosťami je málo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
72 komentov
pohotovosť, vtip a toleranciu........hlavne čo sa týka mojej osoby
tomu sa povie buď ignorácia, nemohúcnosť alebo ja nič ja Boh Birdzu!!!
ja si nemozem seba vymazat z tvojich priatelov, ty fejk fejkovity =D
čestnosť je o inom a charakternosť tiež. to sa cení.
hlavne tá čestnosť. mám s ňou.. trpké zážitky
a nielen mne!,
vieš akurátne fotky mazať, pindať a nadávať mi do udajnych fejkov!!!!!!!
@tomas mal by si ho zrušiť, je nespoľahlivý, zosmiešňuje birdzákov a vyhráža sa mi........filip
Tak.
proste najviac si vazim ked je clovek normalny nevyvolava hadky bitky problemy atď. ale bohuzial vacsina ludi taky niesu
ruky hore pre @antifunebracka lebo jediný úprimne vie priznať, že úprimnosť nemá rád.
inak cením si úprimnosť a zmysel pre humur a nadhľad. a ľudí s týmito vlastnosťami je málo.