že mi bude kupovať svetre.
á že so mnou vydrží pozerať A walk to remember.
kritérií mám dosť, ale skoro žiadne z nich nemá nič spoločné s povahovými vlastnosťami.
ale zrejme to také klišé, aby bol dobrý a vtipný a múdry a bla bla.
tolerancia, empatia, aby chapal ze nechcem byt stale s nim a ked sa neozyvam tak sa nic nedeje, aby neodsudzoval moje sny, myslienkove pochody atd
proste aby mi rozumel, a zmysel pre humor podobny mojmu
ak je sama sebou a nehra sa na nic...hlavne nie na trendy inteligentnu sebestacnu zenu ktora si moze vyberat...respektujem vsetko okrem falose a vypocitavosti...
mňa keď sa pred časom pýtali, čo je najdôležitejšie u muža, odpovedala som, že hlavne musí byť inteligentný (múdry), morálny a vtipný. za tými tromi slovami sa totiž skrýva viac - múdry muž je rozvážny, vzdelaný a dôvtipný, morálny znamená byť čestný, úprimný a verný a byť vtipný znamená mať nadhľad, byť hravý a mať detskú dušu. nech to vyznieva akokoľvek neuveriteľne, tak som takého potom naozaj našla
bola by som rada keby to bol taký ten typ, ktorému by nevadilo viesť dlhé konverzácie, bol by chápavý, zmysel pre humor nesmie chýbať a taký dobrodružný typ ale kašľať na ideály
zmysel pre humor
aby sme boli nejak kompatibilni a na rovnakej vlnovej dlzke (to asi neni vlastnost, nevermind)
aby bol open minded a dirty minded ako ja (nenapadne mi momentalne slovensky preklad)
Ja by som tusim najviac ocenila takeho, ktoremu mozem ozaj vsetko povedat, od najjebnutejsich po najzavaznejsie veci. A nie je to vlastnost no lebo clovek moze mat tie najlepsie vlastnosti a aj tak v nom nemusime najst to co hladame
Všetky tie klasické veci : vernost, inteligencia, humor...aj keď všetci vieme , že je to len také klišé v súčasnej dobe A v popredí sú iné vlastnosti....
ja povahové vlastnosti zatiaľ neriešim. ale ak by som mala chlapa do budúcna s ktorým by som plánovala spoločnú budúcnosť alebo spoločný život, tak by musel byť absolútne spoľahlivý a zodpovedný, byť môj najlepší priateľ a zároveň nebol na mne závislý a vedel by sa ísť zabaviť s chalanmi bez toho aby na mňa myslel a stále mi volal. a nežiarliť. a občas by mal byť nežný. a mať 100+ kg a krásne voňať a každú noc po 3 hodinovom sexe zaspávať so mnou v objatí.
@soka keby som chlap a moja partnerka ma núti pozerať romantické pučoviny, asi by som jej čo najskôr dala romantickú pusu a zbohom
Moj frajer je kompexne taky uzasny, ze neviem na nom vyzdvihnut jednu, dve vlastnosti.. Ine by to bolo, keby som niekoho hladala, ale ked uz ho mam.. Ale tak asi uprimnostm dobrosrdecnost, ze ma rozhlad, humor, vzdy vzdy ma podrzi, ze sa o vsetkom rozpravame..aa tak... Tazko sa to takto globalne proste je super!
Čo by mal mať partner?
Mala by s ním byť sranda. Mal by byť proste super, nenechať sa viesť iba mojimi rozhodnutiami (ja to nenávidím), a nemusel by byť ten typ, čo bude furt nalepený na mne, nech má dobré srdce, ale nie je ako anjel. Ďalej ma nič nenapadá..
..samozrejme nech nie je úplne vymletý degeš...a to je asi všetko.
mala by chapat, ze si rad utahujem (a som rad, ked aj ona z o mna) a brat ako zabavu, ked podpichujem, ze ma kombajn, trajekt, buldozer, tank ako prdel, aj ked realne sa mi velmi paci,
@luuci oh, tam predsa vôbec nejde o ten film ale ak sa na mňa dokáže chlap dve hodiny pozerať, keď som urevaná a usopelá a tak ďalej, zrejme je to ten pravý.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
81 komentov
á že so mnou vydrží pozerať A walk to remember.
kritérií mám dosť, ale skoro žiadne z nich nemá nič spoločné s povahovými vlastnosťami.
ale zrejme to také klišé, aby bol dobrý a vtipný a múdry a bla bla.
proste aby mi rozumel, a zmysel pre humor podobny mojmu
je to vlastnost?
Má všetko čo by každá žena túžila mať
a mám taký partner! wuhééj.
aby sme boli nejak kompatibilni a na rovnakej vlnovej dlzke (to asi neni vlastnost, nevermind)
aby bol open minded a dirty minded ako ja (nenapadne mi momentalne slovensky preklad)
to iste
@soka keby som chlap a moja partnerka ma núti pozerať romantické pučoviny, asi by som jej čo najskôr dala romantickú pusu a zbohom
Mala by s ním byť sranda. Mal by byť proste super, nenechať sa viesť iba mojimi rozhodnutiami (ja to nenávidím), a nemusel by byť ten typ, čo bude furt nalepený na mne, nech má dobré srdce, ale nie je ako anjel. Ďalej ma nič nenapadá..
..samozrejme nech nie je úplne vymletý degeš...a to je asi všetko.
@attis Ale heš! Ona je už zadaná
@attis ver mi, nechces