@Martin182 no moje meno sa začina na E.... skus... daj niekoľko typov aj ked verim, ze to neuhadnes... nie je obyčajne... nie ze by som sa chválila, ale je take nezvyčajneee. skor zahraničnéé.. pomôcka: hebrejskééé
ano ano... ladovy caj je number one!!!! no co uz.. ziadne prekvapkanie, ze? no tak ma velmi tesi.. ja som Ester a ty si Martin... boze to je kombinácia... jáj ale dobre mena ta napadli heheh Eliška? jéj a Emanuela? boze.. hahhah zlate
@E12 taakže Estera? aj mňa teší to je naozaj dosť nezvyčajné meno u nás no čo aspoň nesplývaš s davom ako my Martinovia a podobné komerčné moderné mená..
ale nie!! u mna martin nikdy nebude splývat ... skor "vycnievat" ... hehhe a este jedna oprava: nie Estera ale Ester..... Estera ma volaju ludia, kt. ma nepoznaju a nevedia, ako sa mi to paci a tak ma vola aj mamka ked ju nahnevam hehhe
@stage jéj tesi ma ze si niekto take veci vsíma... ale tak to neviem ci sme priatelia..... viem len ze sa vola martin... a uz ho mam rada a som rada, ze mi aspon odpovedal na moj komentar, väčšina sa ani neunúva ... ale nevadi a ty sa ako volas?
@martin182 niééé, nie som zasadnuta... jednoducho sa mi to paci... ked niekto povie ze sa vola martin, tak sa usmejem a poviem :jéj aké zlate.... a zas ked sa zoznamujem ja tak poviem: ahoj ja som Ester a dufam ze ty sa nevolas Martin, lebo uz teraz by som ta mala rada
@E12 no teda možem byť teraz šťastný že ma pomenovali ako Martina A to prečo sa ti to až tak pááči ? Ozaj a sme pri téme voňavky asi by som mal poslať ďalší stromček nech aspon zapadneme
@martin182 fúúú to je tazká otázka preco sa mi to páci... neviem, vela takých ludí nepoznám, ale moja spoluziacka sa vola Martina a volam ju Martin... a vlastne druha je Ivana a volám ju Iwan ... to len tak pre srandu... ved ty nemas nejake oblubene mena? napr. dievcenske a chlapcenske? vedel by si povedat dôvod, preco sa ti pacia? ja nie... a nemusis poslat stromcek... poslem teraz ja
@E12 Takže vlastne všetkých voláš v mužskom rode? Ale mám samozrejme... napr. Amálka (podľa takého obrazu ktorý možno aj poznáš - ) alebo potom Klotilda.. to je tak hnusné meno až sa mi páči
@martin182 v muzskom rode? no v podstate aj ano... "sajmon", štefanisko, dian, veronik, ale hlavne iwan a martin... neprotestuju a aj niektorí iní ich tak volaju, ked som im uz tie skratky vymyslela.... a amalka je tiez super... moja skvela teta "Ami" sa tak volá a ten obraz nepoznam, skoda.... to je víla Amalka?
uz ked sme pri tých vônach, ja zvycajne používam znacku adidas, no teraz mam (nesmejte sa) znacku Hannah Montana... hehhe, no co uz, ma peknu sladku vônu a paci sa mi... nie modra, nie bordova ale ruzova... vsetci sa z toho smeju, no ked im ju dam ovoňat, tak sa paci aj im
@E12 Však čo to je pekné náhodou... Ono ten obraz ma prenasleduje celý život pomaly, jeden sme mali doma, druhý som potom našiel u sesternice, tretí som videl v čakárni u lekárky a nakoniec sme jeden mali na chate ten posledný ktorý aj schytal odomna Ale dosť ľudí mi povedalo že tiež ten istý obraz mali, asi to bolo v móde za komáčov...
A nebudem sviňa aj ja prispejem hneď po Wunder-Baum stromčekoch sa mi páčia také kvetové vôňe.. a napr. konkrétne Ružový Adidas pre ženské alebo Salvatore Ferragamo - Incanto Charms.. to su fakt pekné vône
@martn182 co? vazne? tak tomu hovorim stastie... pocuj, nebude to nejaky symbol? myslim, mozno to nieco znamena, hm? co ty na to? ale mozno nie... mozno je to len taka obrovska nahoda... a inak mas velmi peknu gitaru to uz si naozajstny profik v hrani na gitare? hm?
@E12 no znamenie možno... žeby ma prenasledovalo nejaké dievčatko z vesmíru.. gitarka ďakuje.. no od naozajstného profííka mám veľmi ďaleko.. ale tak hrávam stále keď sa mi zachce hrozne ma to baví
@martin182 jéj ja mam tiez gitaru (nikomu to nepovedz ale mam ju v posteli) pretoze mam 3-rocného brata a 1,5-rocnú sestričku a tí mi ju vzdy rozladia a snazia sa ju priviest do hrobu! je obrovská skoda, ze ja vlastne neviem hrat na gitaru, dostala som ju pred niekolkými mesiacmi, no pred 11, a nenasiel sa nikto, kto by sa ma ujal (myslim aby mi pomohol spoznat ju) jeden chlapec u nas v dedine mi to raz ukazal, ale co mi to pomôze ked to bolo iba raz... a aj to mi neukazal ako sa naucit, ale ukazal mi aky je dobrý v hraní on !!! hovädo jedno ... no co uz, nevadi, vsak ja sa to dufam niekedy aj sama naucim... ty ju mas uz dlho?
Ja si vyberám jedine sladké vône... A vône všeobecne milujem.... Vyžívam sa v tom... Milujem chodenie do parfumérii na letiskách ... A najlepšie je keď pekný chalan dobre vonia ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
To keď si dáš na krk tak ťa zožeriem
Ale pripadá mi vhodná pre ženy nad 20 rokov. Baby, odskúšajte a uvidíte, že ju budete chceť mať.
Jediným jej mínusom je cena:
15ml 39,- €, 50ml 67,-€
dievča má voňať jemne. čistotou.
) alebo potom Klotilda.. to je tak hnusné meno až sa mi páči