no poviem vam na rovinu ja mam rada všetky žánre ale tak jako niektore viac a nektore menej...ako poviem vam ludovky fakt nemusim...a ani techno sice mam rada niektore pesnicky ale iba niektore...ale tak ja ludi neodsudzujem i ked sa mi hrozne paci hip-ho
takže keby si niekdo kukal moj mobil si pomysli čo som za človeka mne sa pači s každeho rožku čo mam v mobile teda dj tiesto nejaky trance lethe discotekove hity (martinčania určite poznaju klub skalka v blatnici ) potom dalej Kontrafakt ale iba zo 2pesničky... system of a down tiež 2 pesničky a tak cele albumy čo počuvam tak od u2 a ešte že hity 90 a 80 rokov a teraz uplne aktualne kdo pozeral film prci prci rpcičky 3 čo tam stiffler tancoval v tom gay bare tak tých 5pesničiek XD takže tak no XD
najlepší je nultý príspevok - ja mám rada všetky žánre, a potom menovala ktoré nemá rada pobavil som sa. Ja zas som trošku inak naladení - počúvam slovenskú tvorbu ( rock, pop, punk ... ) a sem-tam zabehnem aj na nejaký koncert, prípadne festival. Ale najlepšie sa zabavím na dobrej techno párty Kludne si vypočujem aj ostatné žánre ( aj ludovky si rád zaspievam ked som pripitý ) a nemôžem jedinú vec - slovenský RAP. To absolútne nie u mna, a asi ako jediný žáner. Teda ešte potom by som tam zaradil aj všelijaké tie Oi kapely, a skinhedské metalové kapely...to je tiež len bordel a odpad podla mna
jaj tychto tem tu uz bolo......no ked sa mam vyjadrit tak milujem metal a klasiku a da sa tam zapocitat aj jazz ale nieje to presne natos ja pocuvam co sa mi paci, tot vse
Fínske ludove piesne a balady v podani Mari kaasinen a spol(Värttonä) , jazz,trip hop ,rock, a s tych starsich baroko a romantizmus ( ja vem soms lahnuti vkus mam strasny)
uf tak najradšej mam screamo...akoby zamna kričali ..fest dobre na odreagovanie..aj post hardcore milujem potom ešte alternative rock hardrock..punk..ale z punku len take veci čo ma zaujmu napriklad sex pistols . .ale neznašam oi..blé..a rasove oi! no fuj..nackovia nech sa strčia ..a hiphop..to už je len o drogach a sexe a prachoch..stále tam toči nejaky čalado o tom že ma nove najky a super kočku blá blá..teda vačšinou..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
no a este pocuvam aj house,progressive,trochu techno a latino
dnb, funky, house, jungle/dnb, oldies, psychadelic, psytrance , reggae jungle, trance,
a najmenej, teda vlastne VOBEC
hiphop, rnb, disco, ludovky , metal, dedkozametal, babkazametala , hmmm ja nvm toho je asi este kopeeeeeec
nepočúvam a nezaujíma ma metal , rock , d&b , techno apod.
Naopak neznášam také tie komerčné diskotékové a rádiové hity a tiež nemusím hip hop a podobné veci na tento štýl.
nemusim sk hip-hop a elektronicku hudbu, cize vlastne vsetko to co sa hra na diskotekach
Takže v mojom prípade je to reggae, reggae, reggae....
HEEEEEEEEEJ, Ale tá chyba v názve mi bije do očííííííííí!!