ja napríklad : Peter Nagy, Paľo Habera, Dara Rolins, Laco Lučenič, Elena Vacvalová, Twiinsky, Kristína, Pavol Hammel, Oliver Andrásy, Miroslava Almásy, Miroslav Donutil, Robo Mikla, Andrej Bičan, Viki Ráková, Peter Bathyány, Tublatanka, Bruno Ciberej, Ade
A vlastne ešte toho čo hrá v Paneláku partnera tej manažérky či koho to nemocnice aa ešte Rockyho z vyvolených Kulyho a Ivana Táslera A fuuha, keby som si ešte pamätala tieto "celebrity"
bolo ich viacej... ale videla som Zdena Cháru, Mariána Hossu a vlasne všetkých hokejistov z NHL-ky čo boli v Nitre 11 augusta 2010 hrať charitatívny hokey(sorry nechcelo sa mi ich tu všetkých písať), Gladiátor, Desmod, Duran Duran(ale tých už dávo, tak nwm či sa to počíta)...
Andrásy, Smatanová, Lasica, Pročko, Langerová, Muller, Banášová, Sasu Hovi, Sajfa, Brychtová, Bičan, ten z ine kafe tusim Vratko, bruno ciberej, richard rikon, Pomajbo, ten z No name, skrucany, mullerova, malachovska, fialova, Dzurikova, Koščova, a na viac si nespomeniem.
Lenka Filipova,Michal David,No Name,Desmod,Gladiator,Kata Koscova,Kata Knechtova,Smatanova,Muller,Polnisova,Latinak,Jakab,Pomajbo,Scooter ,Peter Nagy,Zuzana Fialova,Ivan Tasler,Cmorik,Miro Jaroš,Miro Šmajda,Lavagance,Save the cookie,Rytmusa,Tinu,Kristinu,N.E.R.D.,Roman Juraško a pre mňa najdôležitejšie a nezabudnuteľné navždy bude Jared Leto,Shannon Leto,Tomo Milicevic,Tim Kelleher,Braxton Olita
@lucina223 No desmodakov,horkyze slize a gladiator stretam skoro kazdy tyzden v obchodoch S gitaristom zo slizov som sa rozpraval asi pred mesiac u doktorky ked tam bol zo synom inac tiez si z NR ked stretavas akurat tychto exotov ?
neviem, tak ked zacnem hovorit o skutocnych osobnostiach nie o nasich "hercoch" tak napr. maja gaborika, zdena charu, laciho nagya, jirka biceka, slava jurka, francesca tottiho, john-arne riiseho, phillipa mexesa, a vlastne cele AS (aj cely leeds ale scum sa medzi osobnosti nerata..)..a je ich viac no narychlo si nespomeniem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
Inak pár, ale môžem povedať, že Jožo Pročko je debil.
a dávnejšie.. čo si pamätám.. Miro Jaroš, Ibrahim Maiga .. J. Pročko.. a neviem, isto ich bolo viac, ale už si nespomeniem
Noo a ešte Scissor sisters. Tí boli geniálni
A vlastne ešte toho čo hrá v Paneláku partnera tej manažérky či koho to nemocnice aa ešte Rockyho z vyvolených Kulyho a Ivana Táslera A fuuha, keby som si ešte pamätala tieto "celebrity"
Lenka Filipova,Michal David,No Name,Desmod,Gladiator,Kata Koscova,Kata Knechtova,Smatanova,Muller,Polnisova,Latinak,Jakab,Pomajbo,Scooter ,Peter Nagy,Zuzana Fialova,Ivan Tasler,Cmorik,Miro Jaroš,Miro Šmajda,Lavagance,Save the cookie,Rytmusa,Tinu,Kristinu,N.E.R.D.,Roman Juraško a pre mňa najdôležitejšie a nezabudnuteľné navždy bude Jared Leto,Shannon Leto,Tomo Milicevic,Tim Kelleher,Braxton Olita
@27 nezapisujem ..trochu som pospomínala
a aj inich...
filip
festivaly koncerty a podoben neratam, takze teraz ma dlasi nenapadaju