ao mamal maltenskeho pinca take malicke krasnuce so mnou v posteli buvalo az kym sme nesli na dovoleku a nenechali ho strkej strazit..-nedali na nho pozor havo usiel a bratrancov pitbull ho zadrhol
Ja mam fenku zlatého retrievera teraz mala v máji 2 roky a je úplné super, neviem si už predstaviť že by som ju nemal, a aj keď už si budem žiť svoj život tak tiež chcem toto plemeno lebo je veľmi inteligentne a učenlivé... (foto v albume... treba pozrieť)
Ja mam papillona (maly kontinentalny spaniel), fenku inak cavalier a papillon maju vlastne spolocnych talianskych predkov trpaslicich spanielov. Rozdelili sa az ked kontinentalny spaniel zacal byt chovany vo Francuzsku (kontinent) a Charles spaniel v Anglicku (ostrov). Pisem o historii spanielov totiz clanok, uz davnejsie ma to zacalo dost zaujimat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
a to zrovna krasne plemeno nieje
posledny traja este ziju
ale podla mna vsetky druhy spanielov su pekne ..ale ten nas exceluje ..aj ked uz je stary pan..
je s nimi sranda... hlavne na výstave