O2 je naj ...mala som už Orange aj T-mobile(ten mám ešte stále funkčný) ale O2 je fakt najlepšie. Oveľa lepšie ceny,neotravujú ma stále jebnutými smskami...jediná chyba je že nepodporujú sms služby ako napríklad ten lístok na MHD cez sms...
každý je v niečom na prd... mala som orange - ten je drahý, má niekoľko výhodných ponúk, lenže to sú zase vysoké paušály. O2 ma nasralo, keď som si kúpila kredit, ktorý nešiel (proste tam bol chybný kód), navyše O2 má niekedy problém so signálom. teraz mám t-mobile, ktorý zase láka na veci, ktoré nakoniec vôbec nemáte a zarátava vám do účtu to, čo nepoužívate. bohužiaľ, na t-mobile mám paušál, čiže kým mi neskončí si aj tak môžem pískať... navyše, t-mobile ma drvivá väčšina mojich kamarátov, takže aj preto ho mám... ale potom to vidím tak, že prejdem zas na úplne inú sieť... len ešte neviem na akú...
a inak, faktom ostáva, že mnohí dnes naozaj majú aj dve alebo všetky siete...
k t-comu sa radšej nevyjadrujem, ten ma nasral tiež...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
a čo takto troch?
T-mobile, Orange, O2
a inak, faktom ostáva, že mnohí dnes naozaj majú aj dve alebo všetky siete...
k t-comu sa radšej nevyjadrujem, ten ma nasral tiež...