noo mate prawdu ale ja ho budem mat w byte takze nejake bojowe plemeneo asi nei a tento zlatucky hawino nadomnou je super ale ked je ewlky tak je welky
Zalezi na tom, ake poziadavky mas na povahu psika. Ci by si mala radsej pokojneho a rozvazneho, alebo takeho, ktory naopak vyzaduje mnozstvo pohybu na vybitie energie...alebo taky priemer? Akurat pre zaciatocnikov by som asi neodporucala toho beagla a Jack rassela, kedze u tychto plemien moze byt trocha narocnejsi vycvik
@10 ja mam casu dost a nawyse tuzim po psowy strasne wela a som starostliwy mala som uz wela zwierat a rodicia su s mojim pristupom k zweieratkam welmi spokojni
@13 no nad tymto som uwazowala a psikow som mala uz wela ale teraz by som som chcela takeho ze iba pre mna mne newadi ak bude energicky pretoze ja mam wela casu a aj chuti takze my newadi ani taky JRT
Tak mopslik a buldocek su taki skor pokojnejsi (no bohuzial mavaju dost casto tazkosti s dychanim ), jazveciky mozu mat zase problemy s chrbticou... U beagla je trosku narocnejsia ta vychova a civavy byvaju zase casto ustekane s nevyrovnanou povahou (aspon tie co ja poznam).
Ja som sa kedysi inak tiez nevedela rohodnut mezi šeltiou a papillonom (obe plemena maju uzasnu povahu), nakoniec zvitazil papillon
taq to naozaj zalezi na tom ci byvas v byte/v dome so zahradou ci rada xodis na prechadzky a taq...a ci mas wela volneho casu.... a tho si ides vyberat len z tychto ? ja by som si z tychto nezobrala ziedneho mozno taq jack russela ten sa lahko cvici...alebo jazvecika tych ostatnych urcite nie to readsej z utulku... ja mam border koliu podla mna jer tho naj hawo len trochu moc hyperaktivny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
a jack plzne tak ako ostatne....a je brutal pekny a srandovne hyperaktivny
Ale inak z toho zoznamu asi žiadny. Páčia sa mi viac bojovnejšie plemená
@10 ja mam casu dost a nawyse tuzim po psowy strasne wela a som starostliwy mala som uz wela zwierat a rodicia su s mojim pristupom k zweieratkam welmi spokojni
no neviem to kazdy pes ma svoje + aj - a co je potom ze plzne no a aspon sa nebudes nudit
Ja som sa kedysi inak tiez nevedela rohodnut mezi šeltiou a papillonom (obe plemena maju uzasnu povahu), nakoniec zvitazil papillon
no_mouth:RJQC_lwTKL4M://www.dog.sk/atlas/jazvecik.jpg" target="_blank"> no_mouth:RJQC_lwTKL4M://www.dog.sk/atlas/jazvecik.jpg" border="0" style="max-width:100%;border:1px solid gray">
az teraz som zistila,co je zas ten jak russel,aj ten je riadne chutnyy