Dnes som sa tak prechádzala po námestí a 9/10 ľudí malo na sebe čierno čierny vrch, tým myslím kabát/bundu/koženku.. a prišlo mi to hrozne smutné a pochmúrne, keď všade všetko kvitne a prebúdza sa a ľudia chodia v čiernom ako dementori, miestami som sa cítila ako na kare fakt
No a tak ma napadlo, že sa spýtam, čo tak nosia birdzáci a či sa boja farieb..
Inak podľa mňa sa množstvu ľudí ani nehodí taký veľký kus čierneho oblečenia k tvári (akože farebná typológia , ale zas chápem, že kopec ľudí si to kupuje len preto, že sa to dá so všetkým kombinovať a tak.. tak čo si o tom myslíte?
ja nosím skoro všetko čierne/tmavé proste, ale akurát kabát (jediný, čo mám), je ružový (cyklámenový?) a bundy mám koženkovú "bielu" (béžovú?) a také normal bundy mám čierne
ja to tiež neznášam, všetci majú teraz čiernu koženku, a keby len koženku ale dajú si k tomu ešte čierne rifle a k tomu biele conversy a to si teraz oblieka 90% populácie bratislavy
ja proti tomu bojujem nosím čo najfarebnejšie veci ^^ konkrétne kabát mám béžový, sivý, bundu takú kockatú pestrofarebnú, potom ďalšiu zelenú, a koženku hnedú
zelene/hnede/camel/bezove, cierny kabat som mala tusim tak 10 rokov dozadu ale nejaky pekny cierny by som si rada nasla, je to pre mna najpohodlnejsia farba
keď si tak spomeniem, asi som nikdy nemala čisto čiernu bundu... teraz mám tmavomodrú, ale predtým som mala fialovú károvanú, predtým bledoružovú, predtým bledomodrú... dokonca aj koženú bundu čo som raz mala som mala bledofialovú ... mám síce čierny kabát (taký elegantnejší) ale aj ten je taký károvaný no nezvyknem ho nosiť moc...
teraz by som hrozne chcela hnedú koženú bundu... len nejako neviem nájsť prsne takú aká by sa mi páčila
čierny kabát
čiernu koženku
červeno-čiernu zimnú bundu
bielo-modro-červenú vetrovku (slovansko-árijskú)
zeleno-sivú vetrovku
čierno-sivú vetrovku
béžovú vetrovku
ešte jednu modrú tenkú, takú turistickú
+možno niečo staré, čo si nepamätám...
Na zimu mam ciernobiely kabat a ciernoruzovu bundu. Na jesen/jar mam bledomodru a cervenu bundu a kaki a zlty kabat. Momentalne mam obleceny ten zlty, k tomu zlte tielko a zlte ponozky.
Ale ciernych mam velmi malo veci, rada chodim co najfarebnejsia.
Zimná vetrovka červená, športová je kockovaná modro bielo sivá, jedna čisto sivá ale už ju nenosím.. koženku som si teraz kúpila malinovú, druhú mám svetlo hnedú.. A kabát tiež svetlohnedý
Cierna nie je smutna ale stabilna a pokojna. Kedysi som sa obliekala farebne, ale teraz ma to len stresuje, ak mam premyslat nad oblecenim. Zoberem, co je ciste a sedi mi , na aky material mam naladu, aby som sa citila pohodlne. A maximalne mi lezu na nervy ludia, co sudia podla vzhladu a nezamyslaju sa nad praktickou strankou nosenia cohokolvek...
Kabát čierny, tmavomodrý, sivý, parku navy zelenú, hrubú riflovú bundu čiernu, športovú bundu tmavomodrú, len koženú bundu camel... lebo sa to jednoducho kombinuje a mne sa tie celočierne kreácie páčia, je to elegantné a zároveň sa v tom cítim drsne,hlavne keď si do uší pustím Jacka Whitea. A vyniknú mi vlasy.
Ale svetre a čiapky a šály nosím farebné a dáždnik mám slnečnicovo žltý ^_^
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
No a tak ma napadlo, že sa spýtam, čo tak nosia birdzáci a či sa boja farieb..
Inak podľa mňa sa množstvu ľudí ani nehodí taký veľký kus čierneho oblečenia k tvári (akože farebná typológia , ale zas chápem, že kopec ľudí si to kupuje len preto, že sa to dá so všetkým kombinovať a tak.. tak čo si o tom myslíte?
a jj som farboslepá očividne
ja proti tomu bojujem nosím čo najfarebnejšie veci ^^ konkrétne kabát mám béžový, sivý, bundu takú kockatú pestrofarebnú, potom ďalšiu zelenú, a koženku hnedú
teraz by som hrozne chcela hnedú koženú bundu... len nejako neviem nájsť prsne takú aká by sa mi páčila
čiernu koženku
červeno-čiernu zimnú bundu
bielo-modro-červenú vetrovku (slovansko-árijskú)
zeleno-sivú vetrovku
čierno-sivú vetrovku
béžovú vetrovku
ešte jednu modrú tenkú, takú turistickú
+možno niečo staré, čo si nepamätám...
Ale ciernych mam velmi malo veci, rada chodim co najfarebnejsia.
ale kedysi som mala červený kabát a občas nosím farebné šály
alebo pančuchy/nohavice
Ale svetre a čiapky a šály nosím farebné a dáždnik mám slnečnicovo žltý ^_^