mojej mačky neni to absurdné ale sedel som pri kompe a ona sa zrazu zjavila vo vedľajšej izbe a tak poza dvere nakúkala : smiley: som sa z nej skoro posral od strachu a pošťal od smiechu fakt bola smiešna aj strašidelná
ja som sa mrte zľakol, keď som si priniesol domov druhú mačku a v druhé ráno asi o pol šiestej zalepené očiská, idem do kuchyne a tie svine sa začali márovať to bol taký škrek!
pár krát som sa slušne zľakol rôznych pičovín, napr. keď som mal zhanusté v izbe a bola už tma a medzitým mi naskočil šetrič monitora som myslel že vypli prúd
kks ja som raz bol doma sám (tuším to bolo skooooro ráno keď som vstal do školy). pršalo. Išiel som si do šatníka vybrať veci, zasvietil som si a začalo mi blikať svetlo viem, je to blbina ale ja som sa fakt bál jak hovado
To bolo tak ze....idem si idem a zrazu nieco omg mi ide nadrbať do hlavy !!!! Som normalne spadol na zem ...a potom som zistil ze to bol trám na strope
ja som sa lakla spoluziacky, ked si dala dole okuliare ale nie ze by bola bez nich skareda, ale ona si ich nedava vobec dole..a hento bolo take spontane a ja soms alen tak otocila a ze : "aaaa!" a potom som sa smiala
Moj brat sa raz vozil na motorke a zlakol sa kamena.. Myslel si, ze je to potkan. Ale to, ze roz.ebal motorku a skoro si poriadne ublizil bol len detail..
ked mi zacala zrnit telka po tom co som videl kruh ..a ta telka asi mesiac nefungovala..?! ..to len cisto tak..zrazu..prsote zrno ..som myslel,ze sa postim
ale najväcsie haluze su ked sa zlaknem osoby..napr minule kamoska dosla s novym ucesom..zrazu som sa len na nu obratila ze jej nieco poviem..a jak som bola nezvyknuta tak som sa jej zlakla namiesto pochvaly jej krasnych kudrn som zo seba vydala nepekny pazvuk a vyvalene oci a mezomus by vedel rozpravat, ako som sa ho raz zlakla ked som nic netusiac umyvala riady... a on sa potichunku postavil za mna..zrazu len ze uz odidem od drezu,ze sa otocim alebo co...no v tej chvili som zjacala,podskocila a chytila infarkt kokos neznasam take,ked zrazu za mnou stoji niekto necakane a moze to byt hocikto,vzdy sa zlaknem
no mam panicky strach z dveri ..lebo raz som isla do izby a mame take priesvitne dvere a som si nevsimla ze su zavrete a idem si a jeb do nich ..odtedy sa ich bojim ze mi ublizia
Jooj akurat vcera som isla po ulici ...a ani som sa riadne okolo seba nepozerala....a len tak z boku som zbadala ze tam cosi visi z okna kks ja ze clovek ci co dobre ze som ziapat nezacal....... a to niekto pral bundu a zavesil ju z okna D som myslela ze ze ze ..
no ja mam zaujimave incidenty s mojimi papucami minule som vosla do izby a rovno pod nohami papuce tak som sa normalne zlakla aj ked nechapem preco proste ked som na ne kukla som sa zlakla.. =D minule zase idem a kukam...papuce na zemi a ja ze: caute =D normalne sem ich pozdravila jak na hlavu
ja naposledy autobusu lebo ono to tak nejako buchlo tie dvere a ja som sa tak zľakla že som vyskočila meter do vzduchu a zahučala na celú ulicu "Ježiši"....no ľudia v buse sa museli potešiť pohľadom na mňa
a ešte som bola minule v tábore v kláštore a mali sme kúpeľňu spoločnú s takými starými sestričkami. No a raz v noci som išla na záchod a otvorím dvere (oni boli pootvorené!)a tam sedela taká jedna z tých úplne slepo-hluchých mníšok a mala takú odkväcnutú hlavu...ty kokos ja som sa jej tak zľakla že som tam skoro dušu vypustila
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
a potom este minule v lese na opekacke diviakov a lisok a vlkov a podobnych absurdnych zvierat
To bolo tak ze....idem si idem a zrazu nieco omg mi ide nadrbať do hlavy !!!! Som normalne spadol na zem ...a potom som zistil ze to bol trám na strope
ale najväcsie haluze su ked sa zlaknem osoby..napr minule kamoska dosla s novym ucesom..zrazu som sa len na nu obratila ze jej nieco poviem..a jak som bola nezvyknuta tak som sa jej zlakla namiesto pochvaly jej krasnych kudrn som zo seba vydala nepekny pazvuk a vyvalene oci a mezomus by vedel rozpravat, ako som sa ho raz zlakla ked som nic netusiac umyvala riady... a on sa potichunku postavil za mna..zrazu len ze uz odidem od drezu,ze sa otocim alebo co...no v tej chvili som zjacala,podskocila a chytila infarkt kokos neznasam take,ked zrazu za mnou stoji niekto necakane a moze to byt hocikto,vzdy sa zlaknem
ja naposledy autobusu lebo ono to tak nejako buchlo tie dvere a ja som sa tak zľakla že som vyskočila meter do vzduchu a zahučala na celú ulicu "Ježiši"....no ľudia v buse sa museli potešiť pohľadom na mňa