neznášam, keď má chlap dlhšie vlasy ako ja je taká dĺžková hranica, za ktorou sú už hociaké vlasy hnusné, či na babe, či na chalanovi, ale baba si to aspôň môže nalakovať, natužidlovať, natočiť, a nebude vyzerať ako retard.
páčili sa mi dlhovlasí, lebo môj bývalý mám nádhrné dlhé vlasy,ale včera ma tak najebal, že ho už v živote nechcem vidieť :/, takže teraz asi prejdem na krátke, ktovie ,ale naj..keď má zelené oči
ja som mala uz asi kazdy typ muza ...a musim priznat ze to ci som s nim aj zostala, zalezalo hlavne na jeho dusevnych/charizmatickych kvalitach ...lebo aj pekny ksicht vas omrzi pokial sa s nim neda po sexe porozpravat
číratý xD jak moj bývalý,ale ináč skôr taký typ vlasov ako má Billie Joe Armstrong,alebo Ronnie Radke (myslím,keď mali dlhé)...ale ne žeby im do očú najebalo,to nie nemyslím emo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
skôr by šlo o kvalitu tých vlasov. nie, že by sa o ne staral a blagharghargl, ale aby boli na dotyk príjemné.
kratke, klasika
Ale milujem len jedného
Dlhšie.
A nech si to každý vysvetlí ako chce
buď takéto :
» images.sodahead.com/profiles/0/0/1/...
alebo dllllhééééééééé
Ale ináč som strašne zaujatá na vlasy Ako môj brat hovorí,páčia sa mi samí "Kevinovia"
ja mam rada tie take stredne dlhe, svetle, strapateeee P