Alica the best, Avatar krásny film, Princa z Perzie som ešte nevidela no a Crank 2 bola riadna somarina, jednotka podľa mňa great film ale dvojka ee (ach)
Ked som si kukol Shreka 4 na nete, hned som vedel kam, kedy a s kym na to pojdem do kina
Prince of Persia ma sklamalo...... naprosto vazne, koniec bol super, ale okrem poslednych 10 minut som sa nudil nehovoriac o tom, ze polovica efektov vobec nevyzerala realisticky
Na avatarovi som bol 5 krat v kine..... co dodat
Zvysok som nevidel, ale mrte sa tesim na Resident evil afterlife, dokonca tak moc, ze na to pojdem radsej sam, aby ma pri sledovani nikto nerusil
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Ale z tých v ankete asi moj oblubeny Princ z Perzie
Prince of Persia ma sklamalo...... naprosto vazne, koniec bol super, ale okrem poslednych 10 minut som sa nudil nehovoriac o tom, ze polovica efektov vobec nevyzerala realisticky
Na avatarovi som bol 5 krat v kine..... co dodat
Zvysok som nevidel, ale mrte sa tesim na Resident evil afterlife, dokonca tak moc, ze na to pojdem radsej sam, aby ma pri sledovani nikto nerusil
ale inak viacej sa mne pacil Nezvratný osud 4 3D nakolko tento film bol viac preciteni v 3Dkvalitu efektov nez avatar...
:/