Fyzika, ale to skor kvoli nasej trafenej starej profke, ktora by uz davno mala byt na dochodku a starat sa o kaktusy alebo o co, ale aj tak externe uci este... To je fakt psycho, tak mi znechutila tu hodinu.. A potom este matika, ale to uz kvoli matike samej.
vždy ked som nemala rada nejaký predmet bolo to kvôli učitelkám na ZŠ to bol zemepis a tu to je asi angličtina a účtovnictvo a to hlavne preto lebo tam umieram nudou no a právo sa mi nikdy nechce učiť lebo ma to nebaví
Vzdy keď dakomu poviem že je to telesná výchova mi nechce veriť..Dokážem sa naučiť hocičo, ale pohybový talent nemám ani trošku. A po tom čo do mna všetci hustili ako im kazím hru a ako si dokážem pri kotúle vykĺbiť krk, aj pri mojej maximálnej snahe:o)Som rada že už mám tento predmet za sebou:o)
MATIKAAAAAAAAAA GRRRRRRRR KšAAAAAAAAAA FUUUUUJ totalne zbytocne...scitavat odcitavat nasobit delit to by mal kazdy vedet ale naco mi kedy budu funkcie alebo rysovanie trojuholnikov?!?! dalej neznasam neminu...to ej najhorsie co moze byt ucit sa jazyk ktory nechcete vedeiet a este sa vam aj nepaci...a chemia je tiez riadna picovina...uz nemaju co vymslet..
myliš sa k slovenčine patrí literatúra,tu som mala docela rada a slovenčina docela v pohode len diktáty som nenávidela a najviac čo som nenávidela bola matika fuj
fu matika..a preventivne lekarstvo..a este fuu... anglictina..ale akoze tu mam dost rada aj ma bavi..len mame jebnutu ucitelku..a hm. newm patologia sa da.. celkom..hm..
matika matika a matika
to je až taká extrémna nenávisť že by som dokázal vyzabíjať všetkých debilov ktorí tie blbiny vymysleli
fuj do konca života ten vydrbaný predmet budem nenávidieť -.-
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
Nenávidím telocvik, lebo som korunované drevo =P
to je až taká extrémna nenávisť že by som dokázal vyzabíjať všetkých debilov ktorí tie blbiny vymysleli
fuj do konca života ten vydrbaný predmet budem nenávidieť -.-