pre niekoho to moze byt fanatik... nic proti buddhizmu ale ked on sa sam vyhlasuje za boha tak je to trochu chore pre sucastnu spolocnost. alebo ze papez zastupuje boha na zemi...
Odkekdy sa Dalajláma vyhlasuje za boha? A inak buddhizmus je neortodoxné náboženstvo, ktoré popiera existenciu boha ako takého..
A človek ,,duchovnú potravu"" potrebuje - nemyslím slepo nasledovať Bibliu, Korán,...ale možnosť rozhodnúť sa a dokázať rozlíšiť čo je správne a čo nie Viera dáva človeku veľa, silu zvládnuť rôzne problémy, s ktorými sa v živote stretne, pohnúť sa dalej, myslím, že ľudia sa k viere utiekajú aj preto, lebo potrebujú nejaké útočisko, miesto, kde by sa mohli ,,ukryť"" a cítiť sa bezpečne
@milkoo - pápež nezastupuje Boha na Zemi ? To máš odkiaľ ? Pápež je údajný nástupca Ježiša, čiže žiaden zástupca, ale NÁSTUPCA, to neznamená to že je taký istý ako Ježiš, to máš ako pri nejakej firme, keď sa menia riaditelia, každý zastáva tú istú funkciu ale sú rozdielni ... a čo sa týka Dalajlámu, od kedy sa on vyhlasuje za Boha ?
@freestyler01 - si prečítaj čo ti tu ja budem vypisovať, myslíš si že to viem od slova do slova ? Napísal som že ju viem SNÁĎ naspamäť, nie že ju viem určite celú naspamäť
Kedze budhizmus ako bolo spomenute popiera existenciu boha ako takeho, tak sa za neho nemoze vyhlasovat. Je to duchovny vodca skoly Tibetskeho Budhizmu, takze ci ma nieco spolocne s budhizmom nema zmysel rozoberat (narazam na tvoje vetu, citujem: "to co on hlasa nema nic spolocne s buddhizmom.")
Prepac, ale davat osoby ako Papez a Dalai Lama dokopy s niekym ako je Usáma Bin Ládin mi pride debilina. A obrovska. A k tomu este zaradit toho sasa Gasparovica, tak prepac, ale v tejto ankete oznacujem za najväčšeho debila na svete (tvoje pomenovanie) prave tvorcu ankety a teda teba.
Ja osobne by som uvedenie ľudí v možnostiach ankety určite nebral ako ich automatické označenie debilmi (prípadne kladenie ich na jednu úroveň) autorom ...
Vidíš, že aj tebou spomínaní si našli svojich "obdivovateľov", o to už tak nejak v ankete pôjde ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
tak asi keby som to nevedel tak sem nedavam taku anketu. dpc to co je tu za ludi dnes kazdy ma nasere.
Ivan Gašparovič - slovenský prezident
Usáma Bin Ládin - terorista - vodca islamských radikálov
Barack Obama - americký prezident
Stefam Harabin - minister spravodlivosti
Benedikt XVI - PAPA
Mahmud Ahmadínedžád - iránsky prezident
Robert Fico - premier SR
Dalajláma XIV - vodca tibetského buddhizmu
pre niekoho to moze byt fanatik... nic proti buddhizmu ale ked on sa sam vyhlasuje za boha tak je to trochu chore pre sucastnu spolocnost. alebo ze papez zastupuje boha na zemi...
toto patri do staroveku a nie do sucastnosti...
citala si jeho knihy ?
to co on hlasa nema nic spolocne s buddhizmom.
suhlasim s nim o tom ze cina obsadila tibet a o svetovom mieri. Ale to ze sa reinkarnuje v cudzine ak nezomrie v tibete je chore.
ved tibet aj s hranicami si urcili ludia a nie karma ktora tu bola davno pred tym.
udajne...
A človek ,,duchovnú potravu"" potrebuje - nemyslím slepo nasledovať Bibliu, Korán,...ale možnosť rozhodnúť sa a dokázať rozlíšiť čo je správne a čo nie Viera dáva človeku veľa, silu zvládnuť rôzne problémy, s ktorými sa v živote stretne, pohnúť sa dalej, myslím, že ľudia sa k viere utiekajú aj preto, lebo potrebujú nejaké útočisko, miesto, kde by sa mohli ,,ukryť"" a cítiť sa bezpečne
Hej, tiež by som na niektorých skôr použil výraz "hovädo" ako "debil"
Ale hovoriť o tom, že je to choré? Ci len nemáš dostatok vyjadrovacích prostriedkov?
inak medzi teroristom a bojovníkom za kadejaké práva je veľmi tenká hranica...
v modernom ponímaní by bol aj ďuri jánošík asi terorista
jeden debil väčší ako druhý...
alebo - každý z nich je ešte väčší debil, ako sme dúfali
hm, no ako by som ti to vysvetlil.. taki holohlavi chujovia co zdvihaju pravice.. vies co myslim.
Dokonca ak si aj dáš do Google "papez nastupca jezisa" napíše: Mali ste na mysli: papez zastupca jezisa?
Nemám rád typy čo buzerujú, a nevedia fakty. Pochybujem že si niekedy čítal Bibliu.
a keď už slovičkaríte: ježiš poveril petra "vedením" cirkvy na zemi a ako iste viete peter bol prvý pápež.
Kedze budhizmus ako bolo spomenute popiera existenciu boha ako takeho, tak sa za neho nemoze vyhlasovat. Je to duchovny vodca skoly Tibetskeho Budhizmu, takze ci ma nieco spolocne s budhizmom nema zmysel rozoberat (narazam na tvoje vetu, citujem: "to co on hlasa nema nic spolocne s buddhizmom.")
Prepac, ale davat osoby ako Papez a Dalai Lama dokopy s niekym ako je Usáma Bin Ládin mi pride debilina. A obrovska. A k tomu este zaradit toho sasa Gasparovica, tak prepac, ale v tejto ankete oznacujem za najväčšeho debila na svete (tvoje pomenovanie) prave tvorcu ankety a teda teba.
Ja osobne by som uvedenie ľudí v možnostiach ankety určite nebral ako ich automatické označenie debilmi (prípadne kladenie ich na jednu úroveň) autorom ...
Vidíš, že aj tebou spomínaní si našli svojich "obdivovateľov", o to už tak nejak v ankete pôjde ...