Myslite, ze niekedy chalan radsej vycuwa zo vztahu aby napr.nemusel trpiet?Alebo sa boji, ze mu ta baba ublizi? Hovoria niekedy chalani to, ze im na dievcati uz nezalezi a pritom ju stale chcu? ale radsej sa drzia dalej? lebo si n
za chvilu mam 23 rokov a chlapov som este nikdy nepochopila... a asi nikdy nepochopim...najlepsie bude, ze prides na to, aku hru hraju, aby si ju mohla zacat hrat aj ty a stali ste sa rovnocennymi supermi... 1000 chlapov , 1000 povah...no chlap sam o sebe nevesti nic dobre, iba ak trapenie a utrpenie...chlap moze vycuvat, lebo: ta uz nechce, nema rad, nelubi, nemiluje, ma inu, prestala si ho bavit, prejedol sa ta, nudi sa s tebou, alebo si je tebou moc isty...chlapsky mozog nikdy nepochopim a uz sa o to ani nepokusam ...pa
je zaujimave pocuvat od bab pocuvat ake sme my, muzske pokolenie komplikovane a pritom je vseobecne zname ake su zeny komplikovane a nevedia co od zivota chcu.
Skor by som povedal, ze zeny su tie co stale hraju nejaku hru, ale to sa jedna o to "dobijanie", to schvalujem, ale niekedy hraju tk dlho az prehraju.
S horucim mliekom sa do tej doby chodi kym sa nerozleje a ano suhlasim s lucicek...najskor si sa mu prestala pacit alebo v skutocnosti mal vacsie ocakavania od vztahu a nejako mu nevyhovoval a skoncil ho v zaujme obidvoch
ja som z toho vycuval prvy krat lebo ma to uz nebavilo.. nebolo to ono.. a druhy krat som tomu nedaval sancu uz lebo to tak vyzeralo.. njn a tak som uz dlhsie sam
no uz som vycuval z jednejo...lebo to bolo evidentne v ziadnom zaujme to pokracovanie...jak keby to bolo nasilu ci co:/ no v takom vztahu byt je naco? ...na holy faleu
A z toho terajsieho vztahu ani nemienim ustupovat, beriem ho tak vazne ze sa ani viac neda...
najlepsie je povedat si vsetko narovinu, sak naco si budeme klamat, a mne nevadi ani prehnana uprimnost, lepsie ako zit v klamstve alebo v neistote, ja hovorim vsetko narovinu a to iste by som cakal aj od druhych ale nie vzdy to tak aj je
Len skoda ze podaktore u seba vyzdvihuju svoju uprimnost. A uprimnost ak ich stretla, tak usedavo place v kute. Zivot je jeden velky obchod, . . . je umenie sa predat napr. pri hladani si prace . . . ale umenie je aj kupit napr. pri hladani si miesta v zivote . . . i obchodnik vykrikujuci o sebe aky je seriozny, serioznym nikdy nebol a ani nebude
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
2.) Lenže pochybujem, že už keď sa do toho vzťahu dá celý, tak vycúva len tak ľahko.
preco si wycuvala z toho wztahu? ak sa smiem opytať
ale aj babam dost casto " jebe" a ja inak nenadávam
no aké už máš len ty problémy by ma zaujímalo
Popravde, bojím sa, že sa zopakuje tá nešťastná rana...
Skor by som povedal, ze zeny su tie co stale hraju nejaku hru, ale to sa jedna o to "dobijanie", to schvalujem, ale niekedy hraju tk dlho az prehraju.
S horucim mliekom sa do tej doby chodi kym sa nerozleje a ano suhlasim s lucicek...najskor si sa mu prestala pacit alebo v skutocnosti mal vacsie ocakavania od vztahu a nejako mu nevyhovoval a skoncil ho v zaujme obidvoch
Ja si to nemyslim, ja to viem. Lebo ja by som z takeho vztahu odisiel kebyze v nom trpim. Vsak nejsom idiot...
no ja si myslím, že ak ju má skutočné rád a to fakt, že ju už miluje tak kvôli nej bude aj trpieť...
no uz som vycuval z jednejo...lebo to bolo evidentne v ziadnom zaujme to pokracovanie...jak keby to bolo nasilu ci co:/ no v takom vztahu byt je naco? ...na holy faleu
A z toho terajsieho vztahu ani nemienim ustupovat, beriem ho tak vazne ze sa ani viac neda...
Len skoda ze podaktore u seba vyzdvihuju svoju uprimnost. A uprimnost ak ich stretla, tak usedavo place v kute. Zivot je jeden velky obchod, . . . je umenie sa predat napr. pri hladani si prace . . . ale umenie je aj kupit napr. pri hladani si miesta v zivote . . . i obchodnik vykrikujuci o sebe aky je seriozny, serioznym nikdy nebol a ani nebude