Ahojte, vysadila som HAK a celkom dosť sa mi zhoršila pleť. Dokonca som predtým mala vždy pleť suchú a zrazu mám mastnejšiu . Ak s tým máte skúsenosti ako ste to riešili? HAK už znova brať nechcem. Keď tak mi môžete poradiť nejakú overnú kozmetiku na ak
Mne sa tiež radikálne zhoršila pleť po vysadení hak. ..ale ani som si nevšimla extra zlepšenie počas užívania. .svinstvo to je ..Z kozmetiky vyskúšaj Bioderma micelarnu vodu takú zelenú
@motyylia už som to pochopila .. čo už, človek sa učí na vlastných chybách síce radšej strpím zhoršenú pleť ako vedlajšie účinky čo sa po rokoch začali prejavovať ..
a dakujem
@laurikaaa no to máš šťastie skúsim to teda..
ale som ztoho ako v šoku všetku pleťovú kozmetiku mám doma na suchú pleť a zrazu mám po vysadení mastnú kktina celá HAK
a co ides teraz namiesto hak pouzivat ak sa smiem spytat? len pre zaujimavost, tiez premyslam o vysadeni ale bojim sa okrem ineho napriklad aj tohoto zhorsenia pleti, priberania a podobne
detox raz za čas, olej prirodny a žihlavové a nechtíkové výluhy (aj arniková tinktira domaca bola fajn... len som si ju nevedela dobre nariediť nikdy :/ )....
a ňä nepoužívala som to na akné z hak (ani sa nikdaj nestane) ale na hóršie problemy...
resp. po skúšaní milion vecí som zistila že mi to najlepšie slúži...
@h8u no ja som naštastie nepribala ale to je u každého iné, na kamošku vysadenie nemalo žiadny vplyv.. lekár mi dával do ponuky nejaké telieska, náplaste, iné tabletky ale...nechcem už radšej nič čo bude robiť zásah do môjho tela ..
@motyylia uz som na to pozerala a celkom premyslala len.. ja viem ze som hrozne pohodlna a tak a sama si za to mozem, ale mne pride dost hrozna a neprakticka predstava takeho toho "pockaj chvilu, nieco si do seba strcim" xD takze hladam dalej..
@h8u počkaj chvíľu niečo si do seba strčím ono to môže by zavedené 12 hodín, myslím že aby žena nemusela riešiť presne takéto veci :-S keď nájdeš dačo lepšie potom mi daj vedieť, držím palce!
@motyylia a hlavne som teraz dost googlila a tak a nasla som informaciu, ze 13% zien nechcene otehotnie sice hlavne preto, ze to zle pouzivaju, ale kde mas zaruku ze zrovna ty to bude pouzivat dobre
a pozerala som 7 minutove video co maju na stranke, pri vete prstom si nahmatajte krcok maternice som skoro vykrikla, no dopozerala som ho, ale aj tak som vydesena takze fakt hladam dalej..
mojej spoluziacke sa tiez zhorsila plet po vysadeni, ale neviem ako to riesila, ale zlepsenie som si nevsimla ziadne som rada ze take sracky nemusim brat
Bioderma je náhodou super, ale najprv si skús tie vzorky, dostaneš v lekárni zadarmo... a mne zabralo hneď, už na druhý deň som mala menej fľakatú tvár a teraz po mesiaci ju mám na nespoznanie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
overenú kozmetiku radím LaRoche
a dakujem
Určite LaRoche spomínaná je veľmi dobrá... Respektíve, dôležité je používať vôbec nejakú kozmetiku a nie ako niektoré, že sa vydlabú na to...
ale som ztoho ako v šoku všetku pleťovú kozmetiku mám doma na suchú pleť a zrazu mám po vysadení mastnú kktina celá HAK
ale z kozmetiky je fakt dobra bioderma
..a dufam ze po nej znova nesiahnes
a ňä nepoužívala som to na akné z hak (ani sa nikdaj nestane) ale na hóršie problemy...
resp. po skúšaní milion vecí som zistila že mi to najlepšie slúži...
a pozerala som 7 minutove video co maju na stranke, pri vete prstom si nahmatajte krcok maternice som skoro vykrikla, no dopozerala som ho, ale aj tak som vydesena takze fakt hladam dalej..
mojej spoluziacke sa tiez zhorsila plet po vysadeni, ale neviem ako to riesila, ale zlepsenie som si nevsimla ziadne som rada ze take sracky nemusim brat