ludia ako nemam toho nejak mrte vela ale aj tak, bol som u koznej, predpisala mi same blbosti a secko a nic mi nepomaha. neviete mi poradit ?? Myslite ze je dobre davat na tvar alpu alebo nejaku pletovu vodu alebo co.
ja nemilujem jej reakcie...radsej ako koznej chod kozmeticke...chodia tam aj chalani mozno to vies ale minule ma s tym ktosi poslal to riti ale vazne mne viac pomohla kozmeticka ako kozna aj ked to nebolo prave akne
Je tam síce písané že 2 kvapky do rozriediť väčším množstvom vody a to si natrieť na tvár, ale ja som si potierala čelo ( alebo skôr polievala ) dosť veľkým množstvom každý večer a do 2 týždňov to zmizlo
Hmmm vieš čo zaberá na akné do 2 dní??? Aloe vera...Keď som to prvýkrát počula neverila som.No zaobstarala som si jednu rastlinku a keď sa mi vyhodilo akné potrela som si to miesto tekutinou z listov a na 1. deň ma to prestalo bolieť , čiže som nemala chuť do toho rýpať a na 2. deň to úplne zmizlo...
mmm, no mne pomohol a pomaha(musim zaklopat na drevo ten denny piling s gulickami z jojoby od clean & clear a masticka ktoru mi predpisala dermatovenerologicka ..sa vola skinoren..no a sem-tam chodim na precistenie pleti ..
Veru strava robí veľa, napríklad to, čo piješ, či nejaké osladené vody alebo čistú vodu... Ja som začala piť čistú vodu, ale nie tak, že len vtedy, ked som bola smadná... A vidno, že sa mi stav pleti zlepšil Chodila som aj ku kožnej, ale to čo m predpísala, mi pomohlo, len dočasne:- disappointed:
no tak akné možeš mat z velmi vela príčin... ja som kvoli tomu pobehala vysetrenia od výterov z úst, cez zubárku až po nosno-ušno-krčné + brali mi krv
takže ja by som išla ešte raz za kožnou a povedala jej, že to nezaberá... určite by ta mala poslať na vyšetrenia.. možeš byť alergický na nejaké jedlo... a ak to nepomoze alebo mas blbu koznu, chod ku kozmeticke.. ale takisto poznam ludi, ktori isli kozmeticke a odisli s tym, ze si odniesli este vacsie akne.. takze ked kozmeticke, tak len overenej od nejakych znamych tvojej mamy alebo od spoluziacok alebo čo.
mne sa robia napríklad jebáky z čokolády... ale tak moje problémy su uz vyriesene, ale kedze si chalan, HAK ti moc nepomoze
kozmetička ti vytlačí hnis ale to neni jednorazove, po čase sa ti za začnú robiť. takže je to na hovno. ja mam akne od 11 rokov a este furt mam aj teraz aj ked menej ale teraz vidiet ze som ho mala... no nevim ..s tymi mastickami a vpdami co to da kozna s amusis natirat furt pravidelne leno ak zabudnes alebo sa na to vyseres tak je ti to nanic. a potom raz za čas mozes aj tej kozmetičke.. ale v lete ked sa viac opaluje tak sa to lepsi trochu. no ale ja som toho mala strašne moc toho akné teraz už menej
teda zaoberala som sa tym trochu..ked malo pijes(nepocitam slade sracky a alkohol) vsetky nepotrebne..bakterie/latky ti ostavaju v tele ked nemaju ako vyjst mocom a vsetko to co ti ostane v tele sa ti ukaze na pleti..takze treba vela vela pit nech sa ti precisti organizmus..nie len vtedy ked si smadny to je uz varovanie..a tak no..a pomaha aj Syrovatko, ale tak to si musis spravit sam a neviem ci na to mas potrebne veci
"3. Ak máte doma dieťa v puberte, tak určite by mohlo rozprávať čo všetko dokážu hormóny s pokožkou. Syrovátka lieči akné." ako nevravim ze kremy su na nic..ale ja tie chemikalie neoblubujem
Aj ja mam akne.. a tiez .. chodim ku koznej stale mi predpisuje nieco nove.... no mam pocit ze to nepomaha... hej a ktomu este raz do roka aj antibiotika
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
ja mylujem tvoje krasne komenty dakujem za radu. urcite vyskusam
Je tam síce písané že 2 kvapky do rozriediť väčším množstvom vody a to si natrieť na tvár, ale ja som si potierala čelo ( alebo skôr polievala ) dosť veľkým množstvom každý večer a do 2 týždňov to zmizlo
ja som ale s tým nikdy nemala problém, čiže ti neviem poradiť, aký prípravok. ale je pravda, že tá kozmetička by bola asi lepšia
A tiež je dobré zohnať si dobrú kozmetiku
takže ja by som išla ešte raz za kožnou a povedala jej, že to nezaberá... určite by ta mala poslať na vyšetrenia.. možeš byť alergický na nejaké jedlo... a ak to nepomoze alebo mas blbu koznu, chod ku kozmeticke.. ale takisto poznam ludi, ktori isli kozmeticke a odisli s tym, ze si odniesli este vacsie akne.. takze ked kozmeticke, tak len overenej od nejakych znamych tvojej mamy alebo od spoluziacok alebo čo.
mne sa robia napríklad jebáky z čokolády... ale tak moje problémy su uz vyriesene, ale kedze si chalan, HAK ti moc nepomoze
"3. Ak máte doma dieťa v puberte, tak určite by mohlo rozprávať čo všetko dokážu hormóny s pokožkou. Syrovátka lieči akné." ako nevravim ze kremy su na nic..ale ja tie chemikalie neoblubujem