Vôbec neviem prečo by som sa chcela stať herečkou nejako ma priťahujú tie herečky a závidím čo dokázali... A chcela by som sa stať herečkou :3 Prosím poraďte všetky informácie čo o herectve viete napr. kde sa študuje čo musím vedieť..... ! ďakujem
Počúvaj ma tuto. Ak už ťa nejaká profesia nadchne, zistíš to úplne jednoducho že je to niečo viac a nie len priblblé detské predstavy.
Proste zdvihneš riť a všetko čo pre to potrebuješ, ako začneš a podobné veci si s radosťou zistíš sama priamo zo zdrojov, ktoré sú na to určené a prvé čo ťa napadne nebude to, zisťovať si prvé info po fóre s tým ako si sa rozhodla byť tým a tým.
Ale hej "vôbec neviem prečo sa chcem stať herečkou ale priťahuje ma čo dokázali"
Prosím ťa vráť sa naspäť do reality a myšlienku "čím chcem byť" si preber od znova v hlave. Ale tentoraz pomaly a skús aj premýšľať nad tým
vysoká škola múzických umení pokiaľ viem je dobrá
ale tak isto môžeš ísť na nejaký konkurz do divadla a tam začať alebo sa zviditeľni niekde na kástingoch kde hľadajú niekoho na malú rolu do telky
a tiež by si mala zhodnotiť svoje schopnosti nie len že ma priťahuje tamto a toto, mňa tiež priťahovala práca agenta FBI a pochopila som, že by som sa nohami mala držať na zemi :letim: :letim:
nejde o to koľko takých škôl vyštuduješ, ale o to či to chceš a či naozaj máš na to, poznám jednu čo študovala na pedagogickej, začala s modelingom a popretĺkala sa kastingami a hrala vo viacerých českých filmoch, v jednom českom seriáli jednu z hlavných postáv a aj v slovenskej ordinácii v ružovej záhrade
takže neseď len tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Proste zdvihneš riť a všetko čo pre to potrebuješ, ako začneš a podobné veci si s radosťou zistíš sama priamo zo zdrojov, ktoré sú na to určené a prvé čo ťa napadne nebude to, zisťovať si prvé info po fóre s tým ako si sa rozhodla byť tým a tým.
Ale hej "vôbec neviem prečo sa chcem stať herečkou ale priťahuje ma čo dokázali"
Prosím ťa vráť sa naspäť do reality a myšlienku "čím chcem byť" si preber od znova v hlave. Ale tentoraz pomaly a skús aj premýšľať nad tým
vysoká škola múzických umení pokiaľ viem je dobrá
ale tak isto môžeš ísť na nejaký konkurz do divadla a tam začať alebo sa zviditeľni niekde na kástingoch kde hľadajú niekoho na malú rolu do telky
takže neseď len tak