ja som hrozny flakac ale ked nemam dalsi den pisomku co sa stane tak 1 den v mesiaci ze nemam ani pisomku ani prezentaciu ani due date na nejaku dlhodobu ulohu tak to nerobim nic inak ked nemam pisomku vzdy mam co robit ci uz prezentaciu projekt alebo hocico (aj tak sa na to zvycajne vyseriem a zacnem o polnoci
nuz... nie je umenim ucit sa, ale vediet aj bez ucenia, a ked teraz narcisticky a uplne pravdivo poviem, ze viem aj bez toho, aby som sa ucila... nepotrebujem to, aspon zatial nie
Učila som sa vždy len na písomky, prípadne odpoveď, o ktorej som vedela naisto. Inak som sa do toho pozrela vždy len pred hodinou, a úlohy som si tiež väčšinou robila cez prestávky
A teraz sa neučím už vôbec, len na skúšky deň predtým.
pred pisomkami, skusanie uz nastastie nemame, teda skuskove bude no momentalne prepisujem uz asi 4 hodky poznamky z mikrobiologie, ale inak sa nezvyknem ucit ked nic nie je..ked viem, tak sa bud ucim den pred, alebo sa hecnem a aj viac dni dozadu
sú inteligentné deti, ktoré sa učiť nepotrebujú a dávajú pozor na hodinách... u nich nehrozí horšia ako trojka a v živote to majú ľahké...
Potom sú tu deti, ktoré sa potrebujú učiť, lebo im bolo málo sedieť pár hodín v škole... tie to s jednotkami dotiahnú na inženýra, alebo pána doktora... ale tam príde tá prča... majú titul a hlavu plnú sračiek
A na tomto stojí svet... na tzv. prasiatkových inženýroch a doktoroch...
Načo sa učiť, keď už v škole to nepochipili... nadrbať to do hlavy za každú cenu, memorovať a odverklíkovať... nakoniec využiteľnosť takej informácie v hlave je nižšia ako lajno z ulice... lebo tým sa dá aspoň pohnojiť...
nikdy sa za boha neviem prinutit ucit doma, kedysi som sa ucila aspon v buse cestou do skoly, teraz uz ani to.. ale vykryvam to na trojky zatial..okrem fyziky a po dnesnom teste z chemie aj okrem nej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
inak len pred písomkami a pod.
A teraz sa neučím už vôbec, len na skúšky deň predtým.
Potom sú tu deti, ktoré sa potrebujú učiť, lebo im bolo málo sedieť pár hodín v škole... tie to s jednotkami dotiahnú na inženýra, alebo pána doktora... ale tam príde tá prča... majú titul a hlavu plnú sračiek
A na tomto stojí svet... na tzv. prasiatkových inženýroch a doktoroch...
Načo sa učiť, keď už v škole to nepochipili... nadrbať to do hlavy za každú cenu, memorovať a odverklíkovať... nakoniec využiteľnosť takej informácie v hlave je nižšia ako lajno z ulice... lebo tým sa dá aspoň pohnojiť...
nielen skúsenosti, ale aj trpkosti dovolil by som si dodať...