síce keď som bola menšia, brala som ich majetnícky a kŕčovito a so strachom, že sa na mňa vykašlú..teraz to absolútne neprežívam a kamarátim sa s každým,s každou a so všetkým
najlepší kamoši a kamošky sú ako moja rodina. a aj moja rodina ich príme s kamoškami chodíme aj na dovolenky výlety prespávajú u nás. nuž ale ak by u nás mal prespať chalan alebo by s nami mal ísť na dovolenku potreboval by na to nejaké extra povolenie od tata hehehehe
Jeden chalan mi raz povedal že si pred seba staviam múr, za kt. nikoho nechcem pustiť.. Až na výnimky.. A práve tie dve- tri výnimky, sú moje všetko.. A ak mi niekto povie, že ma aj 20 najlepších kamarátov tak nemá ani jedného.. A za mojich priateľov by som dala čokoľvek
znamena pre mna dost vela, ale dobre zvazim kto bude moj priatel a kto zapada do kategorie napr. len spoluziak..lebo ludia vedia byt strasne svine a preto sa netreba so vsetkymi tajomstvami hned zdoverovat kazdemu koho stretnem..a aj take tipy poznam..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
vlastne aj štvrtá niekedy
síce keď som bola menšia, brala som ich majetnícky a kŕčovito a so strachom, že sa na mňa vykašlú..teraz to absolútne neprežívam a kamarátim sa s každým,s každou a so všetkým
@klaudix ze chalan kokot je to