Otázka jednoduchá. Čo zvyknete robievať v nedeľu, ako ju trávite, ako sa zabávate, oddychujete, alebo plníte si povinnosti? Skrátka ako prebieha vaša nedeľa
nedele sú najjebnutejšie dni ever... vždy ke´d sa dalo tak som si dala čo najdlhšiu smenu do roboty...
oni majú v sebe proste tú esenciu! je jedno či je škola, robota, volno, prázdniny... vždy v bedelu luďom kvalitne jebe....a majú potrebu sa neustále hádať
neľúbim nedele, musím ísť do kostola alebo nejakým spôsobom predstierať že som tam išla a tváriť sa že pomáham doma s obedom a neviem čím a potom vymýšľať dôvod pre moju urazenú rodinu prečo sa s nimi nechcem ísť špliachať niekde do vody alebo čo/vydržať rodinnú oslavu...proste nedele sú na riť a asi pri tejto príležitosti začínam znova fajčiť hneď ako naši vypadnú
ale keď som vypadnutá z domu tak nedeľa je pohode, jak každý iný deň akurát zvyknem večer skypovať s rodinou
neznasam nedele. je to pozostatok zo skolskych cias a ajtak je to uplne mrtvy den a mna to uplne demotivuje k existencii. lepsie to vystihuje frankl a jeho existencny vakuum
Nenavidim nedele... je jedno ci som varila obed a bola s rodinou; ci som cestovala na intrak, ci som bola s priatelom, a tieto posledne roky by som chcela pracovat 24hod kazdu nedelu.
ak som doma, tak rano pozeram rozpravky, potom comp, najem sa a okolo obeda ideme k babke. pripadne idem poobede na bus do skoly.
alebo som v nedelu na private a vtedy vstanem, ideme sa niekam prejst vonku+do obchodu, potom navarit a zas niekde vonku poprechadzat sa, mozno nieco upratat, rozne.
Ked som doma, tak vacsinou pocuvam hudbu, ktoru som este nemal cas pocuvat. Okrem toho este varim a hram. Ked nie som doma, tak sa random valam, pripadne robim nieco do skoly.
normálne ako každý druhý deň, nemá to pre mňa žiadny význam už, kedysi sme spoločne s rodinou si sadli a naobedovali sa spolu, ale už to nemám vo zvyku
az na rodinne oslavy je to v pohode. dnes sa mi po dlhom case chcelo upratovat. ale robim hocico mi napadne. vacsinou si citam nieco, troska som von a upratujem.
ráno kostol, potom varím obed.. najeme sa spolu (aspoň raz za týždeň sme spolu celá rodina) a potom idem von, prejsť sa,zabehať si, alebo si čítam, učím sa, a okolo pol štvrtej prichádza moja nedeľná rutina- hodinu relaxujem vo vani a hrám sa s bublinkami.. potom sa zabalím do župana a vhupnem do postele. neskôr som na PC, nalakujem si nechty a tak.. nedele milujem, taký oddychový deň..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
oni majú v sebe proste tú esenciu! je jedno či je škola, robota, volno, prázdniny... vždy v bedelu luďom kvalitne jebe....a majú potrebu sa neustále hádať
ale keď som vypadnutá z domu tak nedeľa je pohode, jak každý iný deň akurát zvyknem večer skypovať s rodinou
Ale keď som s priatelom tak sa nenudím....
ale nemám ju rád veľmi teda
alebo som v nedelu na private a vtedy vstanem, ideme sa niekam prejst vonku+do obchodu, potom navarit a zas niekde vonku poprechadzat sa, mozno nieco upratat, rozne.