no...teraz ma cakaju prijimacky, potom ma caka chata s kamaratmi , to je len na vikend, nasleduje volny tyzden, to budem snad kazdy den niekde vonku, potom mam tabor(ako veduca), potom robim, v auguste idem s rodicmi na chatu a potom budem dufam kazdy den s kamaratmi, pracovat a do konca leta chcem stihnut navstivit nevl.brata, svagrinu a buduceho synovca a potom SKOLA
mnooo.. ja dake festivaly..mozno dake tabory.. kuknem babku.. dovolenku s nasimi som uz odmietla rovnako ako surodenci...mhhm.. co ja viem.. dake ekšns.. nemam to moc naplanovane ale urcite sa stale nieco vyskytne
najprv pojdem robit do tabora animatorku a zdravotnicku, potom pojdem ku kamoske, potom pridu tri otrsvne decka z rodiny a potom budem mat brigadu...pomedzi to mozno stihnem nejake akcie a kupaliska
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
a aj športovanie
2.kupko, spanok
mnooo.. ja dake festivaly..mozno dake tabory.. kuknem babku.. dovolenku s nasimi som uz odmietla rovnako ako surodenci...mhhm.. co ja viem.. dake ekšns.. nemam to moc naplanovane ale urcite sa stale nieco vyskytne