zatial som mala len chalanov u ktorych by ma nieco take vobec neprekvapilo ale ak raz najdem Pana Dokonaleho a zabudne, asi to bude skor ta prva moznost
Ja som síce ešte nezabudol ale určite by som to svojej priateľke pripomenul ak by zabudla. A navyše ja som všeobecne taký zábudlivý že by ma neprekvapilo keby sa mi to niekedy stalo preto sa riadim tým že nerob druhým čo nechceš aby druhý robili tebe keď budeš na ich mieste
Všetci sme samostatné osobnosti nečudujem sa keď niekto pod tlakom udalosti zabudne sme predsa len ľudia
To su take strasne keketiny... cas je aj tak iluzia. kalendar je nepresny. Uz samotny fakt ze je s tebou vo vztahu naznacuje ze SI HO PAMATA. Ktokolvek vymyslel taketo vyrocia, asi by som mu vlepil.
už len to tak by som mu to pripomínala tak mesiac dopredu v pravidelných intervaloch, čiže nie je šanca zabudnúť. načo chodiť okolo horúcej kaše, šak nech vie, že chcem dar (ale tak pochopiteľne uznávam len ročné výročia)
Môj kolega tuším tento rok tušil, že máme výročie, krivdila by som mu, keby hovorím opak. Ale koniec koncov - nejako by som mu to nezazlievala, keby zabudol.
To však neznamená, že má zabúdať na dôležité udalosti, že ciciak
A tým, ktorým na tom tak záleží, odporúčam, aby svojim zábudlivým partnerom/partnerkám to nejaký čas dopredu pripomenuli - predídu sklamaniu a ušetria si hádku (aj keď uzmierovanie vraj za tú hádku stojí, ale s týmto veľmi skúsenosti nemám )
Nestalo sa mi to ešte ael keby sa mi to stalo že partnerka zabudne tak ma to ani štvať nebude... Najskorej by som jej povedal že ma to netrápi a ona si s toho vyvodí zámienku na hádku že jak je možné že ma to netrápy... a to že ona zabudla to už pôjde bokom...
chvílu by som sa hnevala, mrzelo ma to, ale určite by som z toho nerobila vedu ved to sa môže stať každému...a výročie si môžme robiť aj každý deň maličkosťami no nie ? svet sa nezrúti pri takýchto banalitách
keby som sa vo vztahu dostala takto daleko, asi by som konecne poslala k vode milencov a porozmyslala nad tym uzasnym muzom co to so mnou vydrzal tak dlho
ja by som pripravila take prekvapko, aby sa trosku aj hanbil ze zabudol ale zaroven by to potom bolo vsetko eno nuno mrzelo by ma to ale iba chvilku su aj dolezitejsie veci vo vztahu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Všetci sme samostatné osobnosti nečudujem sa keď niekto pod tlakom udalosti zabudne sme predsa len ľudia
No čo muži jedoducho nie sú sentimentálni romantici, zmerme sa s tým ženy
.
.
.
Ale ne...
To však neznamená, že má zabúdať na dôležité udalosti, že ciciak
ale nevadilo by mi až tak príliš,keby priateľ zabudol...no čo,stane sa...
A tým, ktorým na tom tak záleží, odporúčam, aby svojim zábudlivým partnerom/partnerkám to nejaký čas dopredu pripomenuli - predídu sklamaniu a ušetria si hádku (aj keď uzmierovanie vraj za tú hádku stojí, ale s týmto veľmi skúsenosti nemám )