najprv by som dúfala, že si robia srandu, veď by som narobila viac škody ako úžitku, potom by som skamenela od hrôzy, skúsila ujsť skôr ako ma odvezú, čo by sa zrejme nepodarilo...a potom, ak by som neumrela od strachu, následne na vyhladovanie a vyčerpanie a nezavalila by ma tá zbraň, ktorá by bola asi väčšia ako ja a mala by som bojovať - ďalej si to už neviem a ani nechcem predstaviť. a nie som si istá, či by som sa po mnohých hrôzach chcela vrátiť domov :p
Najskôr by som sa ožral, zhodnotil by som situáciu a ak by bola fakt zla ožral by som sa ešte raz a zdrhal kade ľahšie... ale ak by to bolo za správnu vec tak by som išiel bojovať (myslím
zalezí od toho, o co by islo... ak by to bolo v zaujme ochrany nejakeho statu, tak mozno, (nie ale v takom zmysle, ako americania ochranuju iracanov)... inac nie, by ma nic neprinutilo... by som odcestovala prec... prečo by som ja mala zomriet za to, že sa niekto nahana za peniazmi, alebo preto, ze ma niekto problém s inými vierovyznaniami alebo rasami?
ja som zato, aby si to tí vysokopostavení, ktorí vojnu vyhlasujú, vybavili medzi sebou rucne-strucne a bol by pokoj a nie zatahovat do toho civilov, ktorí casto ani nevedia o co ide..
ja by som spravil vsekto preto aby som nesiel do armady bojovat... radsej by som sa hanbil, plazil po kanaloch, obedoval s potkanmi aj ked je to vsetko pod moju uroven, ale bojovat ja nebudem! ani pre stat ani proti statu
Za správnu, principiálnu a historicky dôležitú vec, za ohrozenie našej slobody a bezpečnosti, by som bojovať išiel. veď v takom prípade by život aj tak zmenil svoju hodnotu a ako vraví klasik"voľ nebyť ako byť otrokom". A verím, že to Mor ho! je už od detstva predsa len vo väčšine slovákov i keď ako sa zdá podľa tohto grafu si to nemusia teraz vôbec uvedomovať.
ako by som sa tvaril - tvaril by som sa akoze chodte do pici pokial by sa jednalo o taku vojnu ake momentalne vo svete prebiehaju ze nejaky Oje-bama ukaze prstom na mape a hned sa tam presuva 30 tisic americkych pesiakov a nejaky podobny pocet vojakov krajin NATO/EU
kebyze zautocia na nasu vlast nejaki daromnici tak by som hadam nebol jediny co by som ich hnal prec, ale tento pripad nenastane, dnes sa okupacie deju uz legalne pod zastitou "mieru a ochrany obyvatelstva"
Nech si idú bojovať politici a vravieť heslá za národ a za vlasť to sú tiež dosť pritiahnuté slová, kedysi možno platili ale teraz ??... Také vojny už nehrozia si myslím, dnes je to už úplne o niečom inom...
Ďaľšia vec my maličké Slovensko by sme nezmohli nič, maximálne tak by sme mohli vliezť do riti jednej zo strán ktorá bude pre nás silnejšia alebo nás skôr vezme a to už s vlasťou moc nemá
Nič premňa skrátka, mám iné priority ako skákať ako nejaká bábka kvoli nejakým politickým nezhodám..
Neviem pravdu povediac lebo lahko by sa na to odpovedalo asi az keby doslo k tomu ale asi by som siel bal by som sa urcite len by ma jedno zaujimalo ako by sme my strielali ty co su narodeny od 86 roku ked nemame ani povinnu vojensku sluzbu by bol horsi chaos jak u ciganskej osade neviem preco to zrusili podla mna by mala byt profesionalna armada ale aj dobrovolnicka vojenstina ja by som chcel ist na vojnu stacilo by na 1rok odsluzit a aj poriadnejsi by som bol co sa tyka cistoty a nie saty rozhadzane na posteli
Malo moznosti a velmi podobnych... moje (keby keby) pocity nevyjadrila ziadna moznosti. Keby ma povolali, mal by som take zmiesane pocity, ze fuuuha.. Bol by som v strese z toho ze zommriem, no bol by som zaroven hrdy nato ZACO idem bojovat. Bol by som smutny z toho ze sa asi nevratim, a zaroven stastny ze ziskam dalsie skusenosti a vylepsim vlastnosti atd. Proste to sa neda opisat. Ale to moste opisat len ked to na vas skutocne pride!!!
A samozrejme je tam fakt PROTI KOMU by som siel bojovat. Ak by ma povolili na ciganov, tak si dam poldecak, obleciem sa, vezmem zbran a cely stastny a s hrdostou na srdci by som utekal na bojisko!!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Ale ušiel by som do pokojných krajín.
najprv by som dúfala, že si robia srandu, veď by som narobila viac škody ako úžitku, potom by som skamenela od hrôzy, skúsila ujsť skôr ako ma odvezú, čo by sa zrejme nepodarilo...a potom, ak by som neumrela od strachu, následne na vyhladovanie a vyčerpanie a nezavalila by ma tá zbraň, ktorá by bola asi väčšia ako ja a mala by som bojovať - ďalej si to už neviem a ani nechcem predstaviť. a nie som si istá, či by som sa po mnohých hrôzach chcela vrátiť domov :p
nechci také niečo
a keby si myslev čo by si si myslev?
keby som myslev myslev by som si že....
ja som zato, aby si to tí vysokopostavení, ktorí vojnu vyhlasujú, vybavili medzi sebou rucne-strucne a bol by pokoj a nie zatahovat do toho civilov, ktorí casto ani nevedia o co ide..
A potom emigrovala.
kebyze zautocia na nasu vlast nejaki daromnici tak by som hadam nebol jediny co by som ich hnal prec, ale tento pripad nenastane, dnes sa okupacie deju uz legalne pod zastitou "mieru a ochrany obyvatelstva"
Ďaľšia vec my maličké Slovensko by sme nezmohli nič, maximálne tak by sme mohli vliezť do riti jednej zo strán ktorá bude pre nás silnejšia alebo nás skôr vezme a to už s vlasťou moc nemá
Nič premňa skrátka, mám iné priority ako skákať ako nejaká bábka kvoli nejakým politickým nezhodám..