Ako by si zbalil pracovníčku/predavačku v supermarkete?
Mali sme tu forum Kerranga, kde sa ozvalo veľa " alfasamcov " tak teraz som zvedavý, ako by ste sa VY snažili osloviť/zaujať napr. predavačku?
Ženy to isté. Ako by ste sa snažili osloviť/zaujať pekného predavača ?
Každý deň by som si kupoval u nej tú istú vec až by sa ma nakoniec opýtala "Prečo si každý deň kupujete tú istú vec?" A ja by som bol zarazený, že na mňa vôbec prehovorila tak by som bez slova odišiel. A potom sa v mysli utešoval, že už sa na mňa skoro vrhla.
ale teraz realne ... zalezi od toho kde to je ked to je pojebany kaufland tak neviem do pici lebo tam stale pokokot ludi v rade ale ak by to bol maly lidl jak u nas ze byva aj tak ze tam je malo ludi tak by som si ju maximalne nenapadne vystriehol ked bude sama a zranitelna a za tu skurvenu srandu by to stalo... velmi pekne by som ju pozdravil a ak by sa namna pozrela uz by vedela ze a do piceee toto nebol bezny pozdrav uz by vytusila ze volaco bola by to taka predpriprava pre nu.... a povedal by som jej na drzovku ze ci by nechcela ist somnou von ze sa mi velmi paci napr. .. jasne znie to trapne takto napisane ale nazivo podla mna obstojne a ked povie ze je zazadana co moze znamenat aj to ze neni len som/si jej nesympaticky tak uz sa v lidli nikdy neukazem ... ale zo skusenosti takto pracujuce dievcata su vacsinou fakt super v pohode a moze z toho byt old school pribeh pre deti a vnucata ako som spoznal maminu/babku
@Plavam_zivotom Poznam kopec ludi studujucich prestizne odbory na VS a so skvelymi vyhliadkami do buducnosti, ktori si popri studiu privyrabaju pracou predavaca v supermarkete
@aventine Tak nebudem klamať no, zažila som si už biedu vo svojom živote veľa krát a už to zažiť nechcem a ak človek robí v klasickom obchode nezarobí viac jak 750 v čistom a ja mám jednoducho vyššie nároky na chlapa. A ak s niekým idem do vzťahu beriem ho automaticky tak, že s ním rátam do budúcna ako s manželom a otcom mojich budúcich detí a to chcem ísť do vzťahu s niekým, kto má nejakú finančnú stabilitu. Fungovala som vo vzťahu kde on robil vo fabrike a zarábal približne rovnako a vadilo mi to. Žila som dlho systémom z ruky do úst a už nikdy to zažiť nechcem a ak človek naozaj že v mojom (alebo vyššom) veku robí niekde v Tescu alebo Bille tak pre mňa je to STOPka a viem, že z toho platu sa moc dobre vyžiť nedá. A súdim to hlavne preto, že som si touto profesiou prešla. Ja už som si jednoducho sľúbila, že nespustím v určitých veciach zo svojich nárokov a nevidím na tom nič zlé, že viem čo od života chcem a čo zase nie.
@aidenn Hej, to je iné zase, chápem... Ale ak to má človek ako svoju dlhoročnú profesiu a nechce to zmeniť, tak neviem, to je pre mňa trochu že ... proste nie do vzťahu.
Mojej kamoške sa stalo ze jeden zákazník si od nej pýtal tel. číslo a ona vykladala tovar a sa k nemu náhla aby ho lepšie počula a potom po tom vypýtni čísla ju chytil za zadok... Ja na jej mieste by som mu asi pridrbala... Potom to povedala SBS a on ze nabudúce mu to ma povedat a vyvedu ho z predajne a to tam iba brigadovala.. No to by musel byť až moc pekný a sympatický aby stal za reč ale v autobuse bývajú pekni
@wistingher však ale jej sa to stalo v obchode.... A potom som dodala ze aj v autobuse sú pekni... Takže neviem kde si prišiel na to ze v autobuse je SBS???
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
@aidenn Hej, to je iné zase, chápem... Ale ak to má človek ako svoju dlhoročnú profesiu a nechce to zmeniť, tak neviem, to je pre mňa trochu že ... proste nie do vzťahu.