Mam kamošku ktorej sa páči ten istý chalan čo mne...no ja čo to s ním už mám a nwm či v tom mám pokračovať,ublížíť jej a byť štastná alebo to skončiť,byť smutná ale spraviť kamoške radosť.co myslíte??
bude ta to asi trochu mrziet ale asi by si ho fakt mala nechat tak, rozbijat kamaratstvo sa ti neoplati a este mas fakt vela casu na lasku...a z vlastnej skusenosti viem ze v takom mladom veku je to aj tak len take pobluznenie...uvidis o taky rok ako sa ti zmeni nazor na tuto situaciu...
bud šťastná ty, kašli na ňu, nech sa s týn vysporiada ONA, však teba si vybral nie? hlavne jej nesprav ústupok, lebo to zneužije a dá sa s ním dokopy ona (vlastná skúsenosť
no mala si jej to povedat rovno....a nie to teraz riesit.ale tak,ked ti za to stoji,urcite nekomu ,,nerob radost".a ked ti je to jedno,tak je to dost odveci
tak sa urcite spytaj kamosky ze ci s nim ona uz bola niekde a ci sa aj nieco stalo...a ked nie a ten chalan ti za to fakt stoji tak jej to povedz na rovinu...
ešte tu nepadla jedna možnosť - čo takto opýtať sa jeho ktorú chce ? ty sa na neho vykašleš, povieš kamarátke že nech si ho nechá, a on jej povie že ju nechce ale chce teba sa tu o neho hádate, ako keby bol prívesok na klúče
neopustaj niekoho koho milujes pre toho kto sa ti paci,lebo ten co sa ti paci opusti teba pre niekoho kto sa mu paci..teda no aspon myslim ze to tak je. haha..no podla mnaa by si sa mala aj toho chalan opytat,ze ci sa mu pacis abo tvojej kamoske..a ak sa mu pacis ty abo tvoja kamoska povedz to tej kamoske aj tak no ne?
kks,,,ty si ale obetava,,,podla mna by si sa mala zaxovaat podla seba ak toho xalana naozaj že xces tak kamoske neostawa nič ine len ti ho prenexat...vieš ked jej budesstale neco prenexavat tak si na to zvykne a bude to brat ako rutinu...no nwm...jak ceš...
ja som riesil presne rovnaky problem, rozhodol som sa pre tu babu, nakoniec to skoncilo tak, ze som sa nejak casom prestal stykat s tym kamosom a aj s tou babou sme sa rozisli, ale vobec nelutujem, co som vtedy urobil...city boli vtedy silnejsie...ale nabol to nejaky extra super kamos, poznali sme sa len kratko a ona bola jeho byvala, co som ja nevedel v tom case, ked som sa s nou zacal stykat...
ja by som jej to urcite povedala a ked to tak zoberies mas 14 pravdepodobnost ze ten vztah bude trvaly je mizerna takze mas 2 moznosti bude stratis kamosku s ktorou sa mozes priatelit cely zivot alebo budes s nim po dakom case sa rozidete a ty budes bez priatela aj kamosky
..ked ho chceš a nechaš ho mysliš že kamoške to pomože?nemyslim...len budete dve dost v minuse...a ak je to kamoška pochopi to...ale ak ho nechceš nechaj ho plavat...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
noo par krat sme uz spolu boli ako bozky a tak noo ale o nicom ta kamoska nevie
keby o tom vedela od zaciatku, nemusel nastat takyto problem
Nie, tak to naozaj nie je