mne by stačil takýto titul....vaše veličenstvo kráľ Topoľčiansky, knieža Ludanické a knieža Dvorian, gróf krčmového panstva Pub ako aj barón panstva Krčma Dvorany, osvietený pán Považského Inovca, vrcholný horolezec Tribča, vedúci jedálenského obžerstva a vrchný vyciedač sudov..
Keby som mal veľa peňazí, tak by som si spravil kopu bakalárskych titulov na všetkých tých pofidérnych vysokých školách a potom by som sa nechával oslovovať:
Bc. et Bc. et Bc. et Bc. et Bc. et Bc. et Bc. et Bc. et Bc. et Bc. et Bc. Ja.
Slečna Respektíve, je mi to jedno, keď ma tak oslovuje niekto cudzí, ale pokiaľ ma tak oslovuje niekto, s kým sa už dobre poznám a cítiť z toho, že ma tak oslovuje pre to, že sa tomu človeku páčim a chce mi polichotiť tým, že sa ku mne bude správať tak zdvorilo... tak sa to tomu človeku aj podarí a fakt mi polichotí
A keďže akožto som niekto, kto má rád BDSM, oslovovanie má pre mňa ešte aj oveľa väčší význam... doteraz mi bolo aj jedno, ako som pri tom oslovovaná, až nedávno som bola oslovená tak, že sa mi to fakt aj páčilo, hlavne ten kontrast nežnosti oslovenia so situáciou, ktorá nežná nie je... ale to si nechám pre seba
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
Bc. et Bc. et Bc. et Bc. et Bc. et Bc. et Bc. et Bc. et Bc. et Bc. et Bc. Ja.
@obsadiliminick
A keďže akožto som niekto, kto má rád BDSM, oslovovanie má pre mňa ešte aj oveľa väčší význam... doteraz mi bolo aj jedno, ako som pri tom oslovovaná, až nedávno som bola oslovená tak, že sa mi to fakt aj páčilo, hlavne ten kontrast nežnosti oslovenia so situáciou, ktorá nežná nie je... ale to si nechám pre seba